Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyermek nyelvoktatás (vidék) képes leírás - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu
részletek »

Gyermek nyelvoktatás (vidék) - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol-nyelviskola-oktatas.tlap.hu » Gyermek nyelvoktatás (vidék)
Keresés
Találatok száma - 35 db
Angol nyelviskola gyerekeknek is

Angol nyelviskola gyerekeknek is

Nálunk a gyermekek már 4-5 éves kortól tanulhatnak angolul játékos formában. Az egész órának inkább kötetlen játék, nem komoly tanóra jellege van a gyermekek szemszögéből. Ez fontos, mert így a nyelvtanulástól nem megy el idő előtt a kedve, hanem inkább egy kellemes érzés társul hozzá, ami a későbbi iskolai tanulmányoknál előnyt jelenthet a társakkal szemben. Ezen kívül a korán berögződött ismeretek tanórai felidézése és átismétlése is sokkal mélyebb ismerethez vezet, mint aki tanórán hallja először az adott szót vagy kifejezést.

Angol nyelvoktatás 3 hónaposól 19 éves korig  Debrecenben

Angol nyelvoktatás 3 hónaposól 19 éves korig Debrecenben

A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt. Amit nálunk egy nemzetközi nyelviskola tanulójaként kaphatsz: játékos, jó hangulatú angol órák, a nyelvvizsgára és idegen nyelvű kommunikációra könnyedebb felkészülés, hatékony módszer, óriási ismeretanyag, kis létszámú csoportok. 3 hónapostól 19 éves korig várunk mindenkit a Helen Doron Debrecenben, a Darabos utca 33.sz. alatt!

Balatonföldvár - kreatív angol tábor

Balatonföldvár - kreatív angol tábor

(A) Köszönjük, hogy meglátogattak minket! A 2009-es évben a megrendezési helyszínnel kapcsolatos problémák miatt a tábor sajnos elmarad. Elnézésüket kérjük az esetleges kényelmetlenségek miatt és köszönjük megértésüket! Kérdéseiket továbbra is szívesen fogadjuk a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken! (A szervezők mindennemű változtatás jogát fenntartják!)

Biatorbágy - Kids Club

Biatorbágy - Kids Club

(A) Nyelvi klubjaink célja, hogy nemzetközi hátterünk, több mint 16 éves hazai szakmai tapasztalatunk, professzionális oktatási anyagaink, valamint lelkes és képzett tanáraink segítségével a Kids Clubos gyerekek az anyanyelvük elsajátításához hasonló, természetes módon találkozzanak az angol nyelvvel. Foglalkozásainkat olyan egyedi, klubrendszerű oktatási formában tartjuk, ahol még a tanulás is öröm és játék a gyermekek számára! Klubfoglalkozásainkon kívül is maximálisan támogatjuk klubtagjainkat az angol nyelv elsajátításában, ezért minden korosztály klubcsomagjához tartozik egy CD, amely eredeti angol gyermekdalokat, mondókákat, párbeszédeket tartalmaz. Hallgatásával a gyerekek az otthonukban is minden nap találkozhatnak az élő nyelvvel! Továbbá kiváló lehetőséget kínál a szórakozás közbeni tanulásra interaktív EnglishZone online játéktárunk, ahol dalos animációkkal, történetekkel, vidám nyelvi feladatokkal valamint játékokkal bővíthetik és mélyíthetik el tudásukat a gyerekek!

Cegléd - Kids Nyelvstúdió

Cegléd - Kids Nyelvstúdió

(A) A Kids Nyelvstúdió 2003 óta foglalkozik angol nyelvtanfolyamok szervezésével Cegléden. Alapítója Balog Zsuzsa, akinek 25 éves pedagógiai, oktatási tapasztalata van. Angliában és Máltán is dolgozott, 2007-ben bekerült a tíz legjobb középiskolai tanár díjazottjai közé. Stúdiónk célja, hogy használható, minőségi nyelvtudást adjon hallgatóinknak. Ma már az érettségihez, felvételihez ugyanúgy elengedhetetlen a nyelvtudás, mint a munkavállaláshoz és nem utolsósorban a szórakozáshoz, egyszóval az élethez. Mindent megteszünk azért, hogy diákjaink megkapják azt, amiért jöttek: a beszélt nyelv élményét. Teljes szolgáltatást tudunk nyújtani a kezdetektől egészen a nyelvvizsgára való felkészülésig. Működésünk öt éve alatt jelentős tapasztalatra tettünk szert a csoportos nyelvoktatásban és vizsgáztatásban. Hallgatóink sikeresen szerepelnek a nyelvvizsgákon. Sőt ketten közülük Londonból díjat is kaptak színvonalas felkészültségükért.

Dunaharaszti, Gyál, Monor, Pilis - Helengarden

Dunaharaszti, Gyál, Monor, Pilis - Helengarden

(A) Angol nyelvoktatás gyerekeknek MÁR 3 hónapostól - egészen 14 éves korig. Lehetőség van ingyenes bemutató órára és szintfelmérésre! Gyermekének javasolt programunkról érdeklődjön iskoláinkban vagy elérhetőségeink bármelyikén, ahol készséggel segítünk mindenkinek megtalálni gyermeke számára a megfelelő tanfolyamot!

Érd - Green Pony Angol Nyelvovi

Érd - Green Pony Angol Nyelvovi

Nyelvovink több korcsoportban indít gyerekek számára angol tanfolyamot. A Falabella (3-4 évesek) és a Shetland (5-6 évesek) csoportok 60 perces foglalkozásai játékkal egybekötött anyanyelvi környezetet szimuláló kurzusok, míg a nagyobb gyerekek számára indított Welsh Pony (7 év felett) 50 perces intenzív, beszéd centrikus órák. A barátságos és vidám környezetben rengeteg játék és hanganyag támogatja a max. 8 fős csoportok nyelvtanulását.

Fót - Angolpalánta

Fót - Angolpalánta

(A) Azért választottuk éppen ezt a nevet honlapunknak, mert meggyőződésünk, hogy a kellő időben ültetett, gondozott palánta növekedésnek indul és várhatóan jó termést hoz - azaz az angol nyelv pici korban történő palántázása' majd későbbi folyamatos fejlesztése megalapozott nyelvtudást fog felnőtt korban eredményezni. Ez pedig elengedhetetlen feltétele a modern kor magyar emberének, ahhoz, hogy a nagyvilágtól ne elszigetelten éljen... Mi lehetőséget kínálunk minden korosztálynak óráinkon az angol nyelv elsajátítására.. ..a legapróbbaktól a nagyobbacskákon keresztül a nagyokig...

Fót - Kids' English

Fót - Kids' English

(A) Bizonyára Ön is sokat gondolt arra, hogy már az általános iskolában meg kellene szerezniük a gyerekeknek egy idegen nyelvb?l a középfokú nyelvvizsgát, hogy majd középiskolásként egy újabb nyelv elsajátításával bármilyen hivatás kiválasztására, majd az egyetemi tanulmányok megkezdésére alkalmassá váljon. Akár hiszik, akár nem, már most el kell kezdeni a gyermekük felkészítését a jöv?re, hogy ne nehézségek árán jussanak el a nyelvvizsgáig.

Hirdetés
Kaposvár Kids Club

Kaposvár Kids Club

(A) Nyelvi klubjaink célja, hogy nemzetközi hátterünk, több mint 16 éves hazai szakmai tapasztalatunk, professzionális oktatási anyagaink, valamint lelkes és képzett tanáraink segítségével a Kids Clubos gyerekek az anyanyelvük elsajátításához hasonló, természetes módon találkozzanak az angol nyelvvel. Foglalkozásainkat olyan egyedi, klubrendszerű oktatási formában tartjuk, ahol még a tanulás is öröm és játék a gyermekek számára! Klubfoglalkozásainkon kívül is maximálisan támogatjuk klubtagjainkat az angol nyelv elsajátításában, ezért minden korosztály klubcsomagjához tartozik egy CD, amely eredeti angol gyermekdalokat, mondókákat, párbeszédeket tartalmaz. Hallgatásával a gyerekek az otthonukban is minden nap találkozhatnak az élő nyelvvel! Továbbá kiváló lehetőséget kínál a szórakozás közbeni tanulásra interaktív EnglishZone online játéktárunk, ahol dalos animációkkal, történetekkel, vidám nyelvi feladatokkal valamint játékokkal bővíthetik és mélyíthetik el tudásukat a gyerekek! Kids Club - Több, mint egy nyelvtanfolyam!

Kecskemét - Kids Club

Kecskemét - Kids Club

(A) A Kids Club lényege: Ezek az angol nyelvi klubbok kisgyermekeknek készültek és Magyarország nagyon sok óvodájában, iskolájában működnek. A tanfolyamok club formában működnek, úgy hogy közben a gyermek észrevétlenül, játékosan, vidáman sajátítja el az idegen nyelvet. A klub biztosítja a gyermekek számára a nyugodt légkört, az életkori sajátosságoknak megfelelő oktatást. A különleges nyelvi játékok és változatos feladatok a gyerek figyelmét a foglalkozások teljes idejére lekötik, így szinte észrevétlenül tanulnak. A csapat-és a szerepjátékok segítik a gyerekek szocializációját, a csapatszellemet, klubtagjaink könnyebben ismerkednek, barátkoznak. A klubban a gyerekek megismerkedhetnek az idegen kultúrával, amely szélesíti látókörüket. A játékos feladatok fejleszti a kommunikációs készséget, nyíltabbá, oldottabbá vállnak. Az iskolai oktatást nagyon jól kiegészíti. A kiscsoportos foglalkozás nagyon jó lehetőséget nyújt a gyakorlásra, egyéni fejlesztésre. A tanulás a Kids Clubban sikerélményt nyújt -bátrabbá, felszabadultabbá teszi a gyerekeket, a játékos gyakorlás feloldja a tanulással kapcsolatos esetleges gátlásokat, új szavakkal bővíti a szókincset.

Kecskemét - Zeller Gabriella

Kecskemét - Zeller Gabriella

(A) Zeller Gabriella vagyok. 1987-ben óvodapedagógusként végeztem Kecskeméten. 21 évvel ezelőtt kísérleti jelleggel indítottuk az óvodai nyelvoktatást. Ekkor még csak nyelvvizsgával rendelkeztem. Tanítási anyagként énekeket s verseket kaptunk, tőlünk függött, hogy mit és hogyan tanítunk. Mivel meg voltak elégedve a tanítási módszereimmel és eredményeimmel így felkértek a Kecskeméti Tanító és Óvónőképző Főiskolából hogy óvónők nálam hospitáljanak vagyis órát látogassanak és fél év végén nálam tegyék le a kolokviumi vizsgát ovodai angol módszertanból. A felkérést megtiszteltetésnek vettem. Időközben rájöttem, hogy nemcsak énekeket s verseket tudnak megtanulni, így kidolgoztam a saját módszeremet. 1992-ben kiadtam egy oktatócsomagot, mely egy kazettából és 10 füzetből áll. 1996-ban a SzóMánia c. szótáram jelent meg.

Kiskunhalas - Fun Languages

Kiskunhalas - Fun Languages

(A) Az angol nem csak a délelőtti nyelvi foglalkozásokban jelenik meg, hanem az egész napi programba "belecsempészve" találkoznak vele a táborozók! A délelőtti Kids Club foglalkozások mellett a délután folyamán a gyerekek sportolhatnak William csiga Fun Aerobics programjára, vagy akár fejleszthetik színészi tehetségüket, természetesen angolul, majd pedig jöhetnek a kreativitást igénylő képességfejlesztő játékok, készülhetnek a kézműves "remekművek", így a gyermekek minden nap sok-sok élménnyel és "teli zsákkal" várják majd a szüleiket!!

Kiskunhalas - Kids Club

Kiskunhalas - Kids Club

(A) Az angol nem csak a délelőtti nyelvi foglalkozásokban jelenik meg, hanem az egész napi programba "belecsempészve" találkoznak vele a táborozók! A délelőtti Kids Club foglalkozások mellett a délután folyamán a gyerekek sportolhatnak William csiga Fun Aerobics programjára, vagy akár fejleszthetik színészi tehetségüket, természetesen angolul, majd pedig jöhetnek a kreativitást igénylő képességfejlesztő játékok, készülhetnek a kézműves "remekművek", így a gyermekek minden nap sok-sok élménnyel és "teli zsákkal" várják majd a szüleiket!!

Kiskunhalas Kids Club

Kiskunhalas Kids Club

(A) Az angol nem csak a délelőtti nyelvi foglalkozásokban jelenik meg, hanem az egész napi programba "belecsempészve" találkoznak vele a táborozók! A délelőtti Kids Club foglalkozások mellett a délután folyamán a gyerekek sportolhatnak William csiga Fun Aerobics programjára, vagy akár fejleszthetik színészi tehetségüket, természetesen angolul, majd pedig jöhetnek a kreativitást igénylő képességfejlesztő játékok, készülhetnek a kézműves "remekművek", így a gyermekek minden nap sok-sok élménnyel és "teli zsákkal" várják majd a szüleiket!!

Kópháza - VONAL kreatív oktatás

Kópháza - VONAL kreatív oktatás

(A) Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy a változó életmóddal mind a felnőttek, mind a gyermekek igényei egyaránt megváltoztak! Igen erős követelményrendszerben élünk, ahol kizárólag a teljesítmény és a tudás számít! Mi, a VONAL kreatív oktató csapata arra törekszünk, hogy egyedi módszerű képzéseinken játékosan és vidáman, de mindenféleképpen életszerű helyzeteket teremtve a lehető leghatékonyabban nyújtsunk segítséget az ismeretek, a tudás elsajátításához!

Maglód - Kiddiwink

Maglód - Kiddiwink

(A) Még jól emlékezett a délelőttre, amikor ismét az a szörnyű dolog történt vele. Hiába próbált felkészülni rá előre, mégis elemi erővel tört rá most is a félelem. Tudta, hogy nem kerülheti el, muszáj lesz ezt is bizonyítania. Ahogy egyre jobban közeledett a perc, úgy szorította gyomrát mind jobban a feszültség. Figyelme szétszórt lett, magabiztossága kezdett tova tűnni, pedig mindennél nagyobb szüksége lett volna most erre. Sok múlott rajta, hogy jól sikerüljön. Úgy gondolta, hogy képes rá, mégis az ifjú évei óta tartó tanulás sem segített legyőzni a félelmét. Valamiért mintha ez hozzá tartozna, és amióta csak emlékszik rá, mindig is hozzá tartozott. Ahogy ott ültek, egymással szemben, barátságosan beszélgetve, úgy érezte, sikerülni fog. De amint elhangzott a várva várt kérdés, úgy hasított gyomrába ismét a fájdalom. Ennek ellenére összeszedte minden bátorságát, és a tőle telhető legnagyobb tudással folytatták a felvételi beszélgetést. Most, este a családja körében, még mindig aggódva gondolt vissza erre a beszélgetésre. Még nem tudta, hogy megkapja-e az állást. Úgy gondolta, hogy alkalmas lenne rá, és ezt sikerült is bizonyítania.

Tuti menü