Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol nyelviskola oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Angol nyelviskola oktatás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: angol-nyelviskola-oktatas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 243 db
Agyturbó

Agyturbó

(A) Nyelvtanulás gyorsan, nyelvtanulás hatékonyan, nyelvtanulás kreatívan, nyelvtanulás alternatív módon? Nyelvet tanulni könnyebben, nyelvet tanulni, ha nincs rá elegendő időnk, nyelvet tanulni , ha tartunk attól, hogy nem lesz rá elég energiánk? Gyorsan megtanulni angolul, gyorsan megtanulni németül és beszélni tudni ezeken a nyelveken - ugye ismerős gondolatok és igények. A brainturboval új korszak kezdődött, tanuljon angolul és németül, a jövő technikájával! Már sokan mondták: "nem hittem el, de ez nálam is működik!", vagy: "ez kész csoda!", illetve: "illik hozzám, nekem a brainturbo aranyat ér!" Alapja egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezés, rendkívül hatékony!

Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola

Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola

Új módszer a nyelvoktatásban, tudományos kutatásokkal alátámasztva, nyelvtanozás, szavak magoltatása nélkül, szórakoztató eszközökkel. TPRSŸ - a ma létező egyik leghatékonyabb nyelvoktatási módszer.Hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Gondoljunk arra, hogy mire a gyerek az iskolában a nyelvtan szabályait tankönyvből tanulja, a nyelvet már anyanyelvi szinten tudja. (Sokan szeretnénk egy 6 éves angol anyanyelvű gyerek szintjén tudni angolul.) Óráinkon az angolt felnőttfejjel sem fáradsággal tanulod. Biflázásra, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik (és azzal is folytatódik), hogy érted és élvezed.

Angol nyelviskola

Angol nyelviskola

Végzős egyetemi/főiskolai hallgató vagy, és szeretnél használható nyelvtudást? Bármit is szeretnél, nálunk megtalálod azt ami a sikeres nyelvtanuláshoz szükséges. Vegyük sorra miben is segíthet neked az amerikai intézet. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Munkatársaink tanítanak azért, hogy a lehető legjobban megtanuld az angolt. Minőségi oktatásunk a garancia arra, hogy az amerikai intézetben valós angoltudást szerzel.

Angol nyelviskola Érd

Angol nyelviskola Érd

A New Tradition nyelviskola immár 5 éve állandó lehetőséget kínál az angol nyelv elsajátítására magánszemélyek illetve cégek részére. Kedvezményes díjakkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Tanfolyamokat tartunk ovisoknak, általános-, közép-, kisiskolásoknak és természetesen felnőtteknek egyaránt. A beiratkozás és a szintfelmérés ingyenes.Az idegen nyelvű kommunikáció ma már szervesen hozzátartozik egy cég mindennapjaihoz. Szinte alapkövetelménnyé vált, hogy vállalatának, cégének munkatársai kommunikálni tudjanak telefonon, e-mailen vagy akár személyesen a külföldi partnerekkel, eredményes üzleti tárgyalást folytassanak idegen nyelven vagy prezentációs technikákat sajátítsanak el és használjanak a cég sikeres előrehaladása érdekében. A New Tradition Nyelviskola 40, 60 valamint 120 vagy több órás általános vagy szakma specifikus angol nyelvű tanfolyamokat (kezdő szinttől felsőfokig) kínál és minden esetben a cég helyszínén ingyenes szintfelmérést vállal. A képzés a vállalat/cég helyszínén történik az Ön és vállalata/cége által kért időpontban, így az Ön munkatársai közvetlenül a cég székhelyén sajátíthatják el az idegen nyelvet. Nem csak csoportos, hanem egyéni oktatásra is lehetősége van a hatékonyabb előrehaladás érdekében.

Angol nyelviskola gyerekeknek is

Angol nyelviskola gyerekeknek is

Nálunk a gyermekek már 4-5 éves kortól tanulhatnak angolul játékos formában. Az egész órának inkább kötetlen játék, nem komoly tanóra jellege van a gyermekek szemszögéből. Ez fontos, mert így a nyelvtanulástól nem megy el idő előtt a kedve, hanem inkább egy kellemes érzés társul hozzá, ami a későbbi iskolai tanulmányoknál előnyt jelenthet a társakkal szemben. Ezen kívül a korán berögződött ismeretek tanórai felidézése és átismétlése is sokkal mélyebb ismerethez vezet, mint aki tanórán hallja először az adott szót vagy kifejezést.

Angol nyelviskola Győr

Angol nyelviskola Győr

Miért a Royal Nyelviskola? Testre szabott oktatás: Minden hallgatónk számára ingyenes nyelvi szintfelmérést végzünk, mellyel pontosan meghatározzuk a tanuló nyelvi tudásának erősségeit és hiányosságait, így teljesen egyénre szabott tanmenetet tudunk biztosítani. Célorientált képzés: Szituációkon, helyzetgyakorlatokon, életszerű példákon keresztül nem csak beszélni, hanem gondolkodni is megtanítjuk tanulóinkat, az adott nyelven, melynek segítségével magabiztosan tudja kifejezni magát újszerű helyzetekben is. Rugalmasság: Ügyfeleink változó körülményeit maximálisan figyelembe vesszük. Gyorsaság és hatékonyság: Arra helyezzük a fő hangsúlyt, amire a tanulóknak a legnagyobb szükségük van. Korszerű oktatási módszerek: A modern képzés minden lehetséges eszközét és megoldását alkalmazzuk tanfolyamainkon. Tantermeink a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve, úgy mint vizuális eszközök, internet, dvd- és cd lejátszó stb. Tanulóinknak lehetősége van multimédiás eszközök használatára is, pl.: számítógépen történő szintfelmérést írni. Ezeket az audió-vizuális technikai berendezéseket az oktatásban maximális mértékbe bevonjuk.

Angol nyelviskola kereső

Angol nyelviskola kereső

Az angol-nyelviskola. com egy angol nyelviskola kereső oldal. Oldalunkon kategóriák alapján és a nyelviskola neve alapján is lehet keresni. Minden nyelviskolához egy objektív leírás tartozik, mely keretén az iskola szolgáltatásairól, nyelvtanulási lehetőségeiről, tanítási módszereiről számolunk be. Minden nyelviskola adatlapján megtalálhatók a nyelviskola elérhetőségei, így ha a látogató szimpatikusnak találja az adott nyelviskolát, akkor egyből fel is veheti velük a kapcsolatot. Az oldalunkkal nemcsak az angol nyelvet tanulni vágyóknak szeretnénk kedvezni, hanem az angol nyelviskolák számára is lehetőséget biztosítunk, hogy teljesen ingyenesen megjelenjenek oldalunkon. Saját adatlapjukon lehetőség van szintén ingyenesen különféle akciós angol nyelvtanfolyamok bannereinek a kihelyezésére is. Ez nagyon hasznos lehet, weboldallal még nem rendelkező angol nyelviskolák számára. Az angol - nyelviskola keresőbe angol magántanárok jelentkezését is várjuk.

Angol nyelvoktatás 3 hónaposól 19 éves korig  Debrecenben

Angol nyelvoktatás 3 hónaposól 19 éves korig Debrecenben

A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt. Amit nálunk egy nemzetközi nyelviskola tanulójaként kaphatsz: játékos, jó hangulatú angol órák, a nyelvvizsgára és idegen nyelvű kommunikációra könnyedebb felkészülés, hatékony módszer, óriási ismeretanyag, kis létszámú csoportok. 3 hónapostól 19 éves korig várunk mindenkit a Helen Doron Debrecenben, a Darabos utca 33.sz. alatt!

Angol nyelvoktatás áttekinthetően - tablazat.hu

Angol nyelvoktatás áttekinthetően - tablazat.hu

Oldalunkon az angol nyelvoktatással kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat rendszereztük szakmai szövetségek támogatásával. A táblázat.hun a keresések eredménye két találati lista. Az egyik a keresésnek megfelelő cégeket, a másik a termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza. A találatok tovább szűkíthetők, a találati listák mellett felsorolt szempontrendszer alapján. A találatok egy gombnyomással összehasonlíthatóak és a legjobbakról azonnal ajánlatot is lehet kérni.

Hirdetés
Angol nyelvtanar Budapesten

Angol nyelvtanar Budapesten

Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is. Ha ha nagyon gyorsan meg akarsz tanulni angolul, akkor jó helyen jársz. A hagyományos nyelviskoláktól eltérően itt egyéni nyelvtanításról van szó, tehát nincsenek 6-8 fős csoportok, csak Te és az angol tanár, ezért a fejlődésed sokkal intenzívebb, sokkal gyorsabb lesz,mivel nem kerülsz egy kezdő csoportba ,ahol unatkozol, vagy egy haladóba, amit nem bírsz követni.

Angol Nyelvtanfolyam

Angol Nyelvtanfolyam

A Tudomány Nyelviskola Budapest, azoknak való, akik tudják, hogy mik a céljaik, és ezt el is szeretnék érni! Ha te arra vágysz, hogy megtanulj valamilyen külföldi nyelvet, nálunk a széles körű tanfolyamok közül, biztosan megtalálod, a számodra, legmegfelelőbbet! Pár nyelv, amik közül választhatsz:angol, német, spanyol, olasz, francia. De ha már beszéled a nyelvek valamelyikét, és esetleg nyelvvizsgát szeretnél tenni, nálunk arra is van lehetőséged! Mindenben segítünk, még a vizsgadrukk legyőzésében is. De ha egy külföldi munkaajánlat a csábító számodra, és a nyelv hiányában félsz nekivágni, gyere el, hogy legyen több önbizalmad, és magabiztosan vágj neki, a jövődet meghatározó dolognak!

Angol nyelvtanfolyam Debrecen

Angol nyelvtanfolyam Debrecen

A Tudás Nyelviskola angol nyelvi kurzusokat nyújt Debrecenben kezdőknek és haladóknak egyaránt. A jelentkezők több nyelvtanfolyam közül is választhatnak, melyek a következők: kezdő angol nyelvtanfolyam, nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam, állásinterjúra felkészítő angol nyelvtanfolyam, szinten tartó angol tanfolyam, valamint egyéni angol oktatás.

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelviskolánkban beülhet egy ingyenes próba angolórára. Angol nyeltanfolyamunkon egy olyan módszerrel oktatunk nyelvet, ami sokkal hatékonyabb az eddigi angol oktatásnál. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanulásban a pozitív élményekre. Ezek segítik elő a hatékony Angol oktatást és tanulást. Minden pozitív élményhez könnyebben társítunk információt, így az Angol nyelv elsajátítása is egyszerűvé válik. A gyermekek is a környezetükből intuitív módon tanulnak. Mi ezt ültettük át a gyakorlatba, így elmondható az, hogy nincs magolás a szótárakból és unalmas feladatgyűjtemények kitöltése. Egy relaxációs folyamattal kezdjük el az Angol oktatást és azzal is fejezzük be. Ez segít hozzá minket a frissen megszerzett tudás rögzítéséhez.

Angol nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok

Azzal a céllal hoztuk létre az Euro English oktatási vállalkozást, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a világ legtermészetesebb nyelvtanulási módszerét. Mottónk: az önfeledt tanulás a hatékony tanulás. Az ember természetes tanulási folyamatára építünk! Úgy tanulunk ahogy az anyanyelvet is elsajátítottuk. Budapesti nyelviskolánk mindenki számára megfizethető angol nyelvtanfolyamokat biztosít, nincsenek felesleges költségek, a cégvezető is tanár. A diák egyéni igényeihez maximálisan igazodunk, nyelvtanfolyamainkat hozzájuk alakítjuk. Angol nyelvóráinkon életből vett szituációkkal tanulunk, az életre és nyelvvizsgára is felkészítünk.

Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás

Mindössze 40 óra alatt mélyebb, maradandóbb nyelvtudást szerezhet. Legyen szó angol érettségiről, nyelvvizsgáról, állásinterjúról. Mindezt magolás vagy házi feladatok nélkül, teljesen személyre szabott időbeosztással. Jelentkezzen ingyenes próbaórára a több mint 20 nyelvi laborunk egyikébe és tapasztalja meg személyesen is!A brainturbo alapfoktól C2 mesterszintig a hallgatók rendelkezésére áll. A brainturbonál az angol nyelvtanulás esetében is az egyes szintek 'átjárhatóak', valamint a tematika a hallgatóra adaptált. Ez azt jelenti, hogy egy szintet nem kell feltétlen az elején elkezdeni, vagy minden modulját (egységét) feltétlen beválogatni. A brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók az angol nyelvtanulásnál is lehetőleg - a cél szerinti - többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges. Korunk divatja, vagy szüksége, miért az angol nyelvtanulás? Angol nyelvnek statisztikák szerint 446 millió anyanyelvi beszélője van napjainkban. A Föld lakosságához képest az anyanyelvi beszélők száma százalékosan csökken, viszont a világ első számú másodikként használt nyelve az angol. Kb.: 650 millióan beszélik jól első vagy második nyelvként, és 2-3 milliárd közé teszik azok számát, akik néhány szót értenek a nyelvből. Az Európai Unió egyik hivatalos, és munkanyelve. Az angolul tanulók közül csak több mint minden 100-ik tud az alapszintnél.

Arany Angol Nyelviskola

Arany Angol Nyelviskola

Iskolánk angol, német, olasz, francia, orosz és eszperantó nyelvoktatással foglalkozik Hódmezővásárhelyen, az Arany János u. 3. szám alatt. Felkészítést vállalunk TELC, Origó, ECL, Euro angol nyelvvizsgákra alap, közép és felső fokon. Tanfolyamaink folyamatosan indulnak, kellőszámú jelentkező esetén az órák azonnal indulnak, maximum 6 fős csoportokban. Kihelyezett órákat tartunk Szentesen, Makón, Szegeden, és Mindszenten.

Balaton Képzőközpont

Balaton Képzőközpont

Módszereink hitvallásunk szolgálatában tanfolyamainkon: Óráinkat felkészülten, tájékozottan tartjuk; hallgatóinkkal nyitottak, barátságosak és következetesek vagyunk. Időt és energiát fordítunk rá, hogy a nyelvtanfolyamaink elején igazi csapatot kovácsoljunk a résztvevőkből, akik aztán egymást segítve, vidám hangulatban tudnak együtt fejlődni. Az órákon idegen nyelvi környezetet biztosítunk (instrukciók, tanári visszajelzés, rövidebb nyelvtani magyarázatok is a célnyelven). A nyelvtanfolyam elején szintén nagy hangsúlyt fektetünk az addig tanultak ismétlésére, rendszerezésére. A nyelvtanfolyam egésze során sok lehetőséget biztosítunk a hallgatóknak a szóbeli és a hangzószöveg értés gyakorlására. Anyanyelvi szövegek (újságcikkek, könyvrészletek, versek, dalok, receptek, stb.) segítségével közel hozzuk a hallgatókhoz a célnyelv országainak kultúráját. A tanfolyam során a hallgatói munka változatos formáit használjuk: o sok páros és csoportmunka (az addig elsajátított nyelvi elemek gyakorlására) o nagy mértékű órai önálló-önellenőrző és o nagy mértékű otthon végezhető egyéni munka (minden órán változatos l

Tuti menü