Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskola ( I-V.kerület ) képes leírás - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu
részletek »

Nyelviskola ( I-V.kerület ) - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol-nyelviskola-oktatas.tlap.hu » Nyelviskola ( I-V.kerület )
Keresés
Találatok száma - 45 db
Agyturbó

Agyturbó

(A) Nyelvtanulás gyorsan, nyelvtanulás hatékonyan, nyelvtanulás kreatívan, nyelvtanulás alternatív módon? Nyelvet tanulni könnyebben, nyelvet tanulni, ha nincs rá elegendő időnk, nyelvet tanulni , ha tartunk attól, hogy nem lesz rá elég energiánk? Gyorsan megtanulni angolul, gyorsan megtanulni németül és beszélni tudni ezeken a nyelveken - ugye ismerős gondolatok és igények. A brainturboval új korszak kezdődött, tanuljon angolul és németül, a jövő technikájával! Már sokan mondták: "nem hittem el, de ez nálam is működik!", vagy: "ez kész csoda!", illetve: "illik hozzám, nekem a brainturbo aranyat ér!" Alapja egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezés, rendkívül hatékony!

Angol Nyelvtanfolyam

Angol Nyelvtanfolyam

A Tudomány Nyelviskola Budapest, azoknak való, akik tudják, hogy mik a céljaik, és ezt el is szeretnék érni! Ha te arra vágysz, hogy megtanulj valamilyen külföldi nyelvet, nálunk a széles körű tanfolyamok közül, biztosan megtalálod, a számodra, legmegfelelőbbet! Pár nyelv, amik közül választhatsz:angol, német, spanyol, olasz, francia. De ha már beszéled a nyelvek valamelyikét, és esetleg nyelvvizsgát szeretnél tenni, nálunk arra is van lehetőséged! Mindenben segítünk, még a vizsgadrukk legyőzésében is. De ha egy külföldi munkaajánlat a csábító számodra, és a nyelv hiányában félsz nekivágni, gyere el, hogy legyen több önbizalmad, és magabiztosan vágj neki, a jövődet meghatározó dolognak!

BOOM Nyelviskola

BOOM Nyelviskola

A BOOM Nyelviskola minőségi angol nyelvtanfolyamokat szervez Budapest belvárosban, az Astoriánál. Az általános nyelvtanfolyamok és a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvi készségek fejlesztésére. A beszéd, az olvasás, a szöveg értés gyakorlására és a nyelvtan ismétlésére, külön erre a célra indított tréningeken van lehetőség. Az egyik legjobb ár-érték arányú képzéseket kínáló nyelviskola. A nyelviskola kifejezetten a kurzusaira készült, egyedi tematikájú saját tankönyvből tartja képzéseit, ahol kiemelt szerepe van, az angol nyelv gyakorlati használatát elősegítő elemeknek. 2 hetente tanfolyamindulás és különböző akciók várják az angolul tanulni vágyókat, minden korosztályból.

Connect U angol nyelvtanfolyamok

Connect U angol nyelvtanfolyamok

A Connect U? módszer segítségével az összes korábban ismert nyelvtanulási módszernél hatékonyabban és gyorsabban tudja elsajátítani az idegen nyelvet! A relaxációs órák alatt a hallgatók videó és hanganyagok segítségével sajátíthatják el a tananyagot. A helyes nyelvhasználat elsajátítását és begyakorlását nyelvtanári kontaktórák garantálják!Tudományos kutatások bizonyítják, hogy az emberi agy alfa közeli állapotban képes a leghatékonyabban befogadni és tárolni az új információkat. Ezt a bennünk rejlő képességet használja ki a nyelvoktatási módszer, melynek keretében a tanulók egy speciálisan kialakított környezetben, nyugtató háttérzene segítségével alfa közeli állapotba kerülnek, így lehetővé válik számukra a ma ismert leghatékonyabb nyelvtanulási forma!Nagyon élveztem ezt a tanulási módot a gimnáziumi tanulással szemben. Sok szót, hasznos kifejezést tanultam meg, és egyre magabiztosabbnak éreztem magamat az órákon. Külön tetszettek az anyanyelvi tanárral folytatott beszélgetések.

Élő Nyelvek Szemináriuma

Élő Nyelvek Szemináriuma

(A) Iskolánk sok olyan vezetési és szakmai gyakorlatot valósított meg, amely ma is nyomon követhető szakterületünkön. Óriási tapasztalattal és az évtizedek során kifinomult tematikával, tananyaggal rendelkezik. A tananyag hosszú műhelymunkával készült, figyelembe véve a magyar nyelvet, és a magyar tanulási szokásokat. Ezt az alapot a legmodernebb angol, amerikai tananyagokkal módszerekkel egészítjük ki. Mindehhez igazodó tanfolyamokat és a 10 szintes oktatást iskolánk fejlesztette ki a 4x9 hetes és a nyári intenzív tanfolyamok rendszerét. Fő oktatott nyelveink: angol, német, francia, olasz, spanyol.

I. ker. Inlingua nyelviskola

I. ker. Inlingua nyelviskola

(A) Az inlingua módszer több tízéves tapasztalatra nyúlik vissza, mely ma is folyamatos változáson és fejlődésen megy keresztül a nyelvészeti és társadalmi változásoknak megfelelően. Mielőtt a módszer és a tananyag nemzetközi bevezetésére sor került, a világ több inlingua központjában egy tesztelési folyamatnak vetették alá. Az inlingua oktatási anyagok és szintek összhangban vannak a Common European Framework (CEF) valamint az Association of Language Testers in Europe (ALTE) által nemzetközileg elfogadott idegennyelvi szintrendszerek elvárásaival. Nyelvtanáraink és trénereink magasan kvalifikált, anyanyelvi tanárok, akik nemzetközi módszertani képzést kaptak és az egyedi inlingua tananyagokra építve alakítják ki óráikat.

I. ker. International House

I. ker. International House

(A) Az International House Budapest a világ egyik legjelentősebb nyelviskola hálózatának, az International House Világszervezetnek tagja, ami több mint 130 iskolát működtet a világ 40 országában. A budapesti International House nyelviskola1983 óta tagja az International House nemzetközi hálózatának. Ami sikeressé tesz minket, az oktatási módszerünk és a minőség, amihez ragaszkodunk. Minden tanárunk és tanárképző tanárunk elhivatott szakember, szakmájuk legjobbjai. Tanfolyamok széles skáláját nyújtjuk a hallgatók számára, hiszen a lakossági csoportos és egyéni nyelvtanfolyamok mellett iskolánk egyedi igényekhez igazodó vállalati kihelyezett nyelvtanfolyamokat is tart országszerte. Az elmúlt évek során több partnerünknél nyertünk megbízást átfogó éves programok keretében, a teljes körű általános és szaknyelvi képzés megszervezésére, illetve számos lehetőségünk adódott a közigazgatásban, illetve közszolgálatban dolgozó munkatársak nyelvi képzésére is.

I. ker. International Language Centers

I. ker. International Language Centers

(A) A Callan-módszert London egyik legnívósabb iskolájában, a Callan School of English-ben fejlesztették ki. A nyelvtanítás alapja a beszélgetés. Lényegesen több szót használ egy óra alatt, mint a hagyományos módszerek, emiatt negyed annyi időt kell szánni a tanulásra. Egy nyelvben általában 180 szót mondanak egy perc alatt. Egy Callan-tanárnak pedig 220 szót kell használnia ugyanennyi idő alatt. Több angol felmérés igazolja, hogy a Callan-módszerrel gyorsabban lehet megtanulni beszélni, de ennek feltétele a rendszeres jelenlét az órákon. Az új anyagot az órán többször, teljes egészében átismétlik. Nyelvtanuláskor - ahogy zene- vagy gépírástanulás esetén is - a feltételes reflexünket használjuk. A gyors reflexet pedig mechanikus ismétléssel lehet fejleszteni. Az állandó, pergő szövegismétlések lehetővé teszik, hogy a tananyagot a diákok az órán sajátítsák el, külön felkészülés nélkül. A módszernek nem része a házi feladat, ez alól kivétel csupán az, hogy a rövid tollbamondásokat otthon kell kijavítani. Minden elvégzett szint és könyv végén - az előrehaladás ellenőrzése érdekében - rövid vizsga van.

I. ker. Magna Lingua

I. ker. Magna Lingua

(A) The founder of Magna Lingua, Gregory Zoltán Botos, was born in Rochester, New York. After graduating from Indiana University, he traveled to Hungary to understand more about the culture and heritage of the country. Soon after his arrival he started teaching English for a variety of language schools and high schools. He enjoyed working together with his students, but disagreed with the methodology he was expected to use. In 1994, Greg founded the Magna Lingua Language School based on his own style and methods. The language school works primarily with international companies helping them to bridge the language and cultural differences of the business world. After establishing an excellent reputation for language instruction, Magna Lingua received a growing number of requests from its clients for translation related services. And in order to fulfill the clients' needs on a professional level, the Magna Lingua Translating Agency opened its doors in 1998. Then in 1999 Magna Lingua expanded its services by establishing the Business Training Center. The Training Center develops custom-designed workshops for our clients with topics focusing on practical and executable subjects.

Hirdetés
I. ker. Precedens Nyelvstúdió

I. ker. Precedens Nyelvstúdió

(A) Miért választ a legtöbb jogász, iroda és intézmény minket? Azért, mert a Precedens Nyelvstúdió kifejezetten azzal a céllal alakult, hogy magas színvonalú és átfogó angol és német jogi szaknyelvi képzést és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtson a jog területén dolgozóknak és tanulóknak. Azért, mert a nyelvstúdió alapítói és a kurzusok oktatásában résztvevő tanárok mindannyian diplomás, gyakorlott és gyakorló nyelvtanárok, akik között tapasztalt magyar egyetemi oktatók, Cambridge ILEC, TOLES és PROFEX vizsgáztatók, valamint magyar és amerikai jogászok is megtalálhatóak, és akik rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken. Azért, mert a tapasztalataink sokszínűségével és a kiterjedt nemzetközi kapcsolatainkkal is igyekszünk biztosítani tanfolyamaink magas szakmai színvonalát, a tananyagok korszerűségét és változatosságát. Azért, mert a kurzusaink 20x45 perces és 30x45 perces modulokból épülnek fel, így a tanulásba több ponton is be lehet kapcsolódni, a tanmenetet rugalmasan lehet alakítani a hallgatók igényeinek megfelelően. Azért, mert mi sok tanfolyam és vizsga díjából árengedményt adunk, vagy részletfizetési lehetőséget biztosítunk

II. ker. Agyturbo

II. ker. Agyturbo

(A) Nyelvtanulás gyorsan, nyelvtanulás hatékonyan, nyelvtanulás kreatívan, nyelvtanulás alternatív módon? Nyelvet tanulni könnyebben, nyelvet tanulni, ha nincs rá elegendő időnk, nyelvet tanulni , ha tartunk attól, hogy nem lesz rá elég energiánk? Gyorsan megtanulni angolul, gyorsan megtanulni németül és beszélni tudni ezeken a nyelveken - ugye ismerős gondolatok és igények. A brainturboval új korszak kezdődött, tanuljon angolul és németül, a jövő technikájával! Már sokan mondták: "nem hittem el, de ez nálam is működik!", vagy: "ez kész csoda!", illetve: "illik hozzám, nekem a brainturbo aranyat ér!" Alapja egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezés, rendkívül hatékony!

II. ker. Alma Mater Budapest Nyelvstúdió

II. ker. Alma Mater Budapest Nyelvstúdió

(A) Kiemelkedő minőségű komplex nyelvi megoldások: céges kihelyezett üzleti nyelvoktatás, tréningeztetés, fordítás, lektorálás és tolmácsolás

II. ker. Bona Vox

II. ker. Bona Vox

(A) Nyelvstúdiónkról Nevünk Bona Vox Nyelvstúdió A Bona Vox latinul azt jelenti: jó hang, jó szó. A fenti mottó üzenetén túl Nyelvstúdiónk pozitív szemléletet kíván sugározni, és hallgatóinkat folyamatos támogatásunkról szeretnénk biztosítani. Nyelvoktató tanáraink a hallgatókat kortól, iskolázottságtól függetlenül tisztelettel és maximális segítőkészséggel kezelik. Öt éve dolgozunk együtt a felnőttoktatásban - minisztériumokban, képviselői irodaházban, lakossági nyelvtanfolyamokon. Tanáraink közül többen egyetemi és gimnáziumi tanárok, akik általános- és középiskolai nyelvtanítási gyakorlattal is rendelkeznek, és aktívan részt vesznek az érettségiztetésben. A folyamatos felkészítő és fejlesztő munka mellett a legtöbb tanárunk aktív nyelvvizsgáztató tanár. Tanárainkról bővebb információkat a tanáraink menüpontban találhatsz. Azzal a céllal alapítottuk nyelvstúdiónkat, hogy a nyelvoktatásról vallott nézeteinket együtt és egységesen közvetíthessük hallgatóink felé. Hiszünk abban, hogy óráinkon feltétlenül oldott, barátságos légkört, jó hangulatot kell létrehoznunk, és ösztönző nyelvi környezetet teremtve dinamikusan és eredmény-orientáltan kell hallgatóinkat fejlesztenünk.

II. ker. BrainTurbo

II. ker. BrainTurbo

(A) A brainturbo nyelvtanulás nem csak módszer és nem csak tematika, hanem komplex rendszer. A brainturbo nyelvtanulás az emberre koncentrál és a legtöbbet teszi azért, hogy ő a vállalt feladatára alkalmasabb legyen! A brainturbo nyelvtanulás sokkal több, mint egy módszer! Ismerjen meg bennünket, jöjjön el hozzánk! Ehhez nem kell más tenni, mint bejelentkezni az Önhöz (lakhely, munkahely szerint) legközelebbi brainturbo nyelvlaborba.

II. ker. Concord Nyelviskola

II. ker. Concord Nyelviskola

(A) A Concord Nyelviskola 1988-ban alakult. Elődjét a Ferihegyi Repülőtéren dolgozó nyelvtanárok alapították 1983-ban. A fő tevékenységünk a cégekhez kihelyezett nyelvoktatás. A világnyelvek mindegyikén folynak nyelvtanfolyamaink a fővárosban és vonzáskörzetében. Közel 350 partnerünk munkatársait segítettük eddig az idegen nyelvek elsajátításában. Nyelviskolánk szakmai célja a korszerű, de egyben a hagyományokat tisztelő nyelvoktatás, ahol komoly hangsúlyt helyezünk a Megrendelőink szakmai nyelvi igényeire. Nyelvoktatásunk fő területei: Általános köznyelvi oktatás nyelvvizsgára felkészítés minden szinten Szakmai nyelvoktatás jogi, pénzügyi, orvosi, gyógyszerészeti, számítástechnikai, repülésműszaki szaknyelv oktatása Speciális készségfejleszto tréning tárgyalástechnika, telefon, prezentáció, kapcsolatteremtés, értekezletek stb. Intenzív nyelvi tréning oktatás magas óraszámban a gyorsabb siker eléréséért, felkészítés üzleti útra One-to-one képzés, vagy kis létszámú csoportos oktatás exclusive nyelvi képzés vezetők részére Hétvége anyanyelvi környezetben

II. ker. Dialóg Nyelviskola

II. ker. Dialóg Nyelviskola

(A) Cégek számára biztosítunk akkreditált, magas színvonalú, eredményes, személyre szabott általános és üzleti idegen - leginkább angol, de emellett német, francia, olasz, orosz és spanyol - nyelvi képzéseket. Ezenfelül a magyar mint idegen nyelv oktatása is a profilunk része. Szakképzett és gyakorlott tanáraink a Megrendelőink által megadott helyszínen és időpontban egyéni hallgatókat és kis csoportokat oktatnak - minden szinten. Egy óralátogatás után Ön is könnyebben eldöntheti, hogy minket választ-e képzési partnerének. Díjmentesen biztosítjuk hallgatóink számára a nyelvi szint- és igényfelmérést, egyedi tanmenetek és ütemtervek elkészítését. Általános és szaknyelvi fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat is vállalunk. Akkreditált intézmény vagyunk, általános és üzleti angol nyelven saját fejlesztésű, akkreditált képzési programok szerint oktatunk Rugalmasságunk és hatékonyságunk kulcsa a csapatmunkában és a személyes odafigyelésben rejlik. A Dialog tevékenységét a személyes törődés, ellenőrzés és a hatékony kommunikáció jellemzi. A Dialog az üzleti szféra idegen nyelvi képzési szolgáltatójaként kis- és nagyvállalatok megbízható és rugalmas partnere.

II. ker. Germán Nyelviskola

II. ker. Germán Nyelviskola

(A) A Germán Nyelviskola 2003 szeptemberétől működik. 2003-tól 2009-ig az egyik vidéki nagyvárosban zajlott az oktatás. 2009 júniustól a Germán Nyelviskola BUDAPESTEN kezdte meg a német nyelvoktatást. A német nyelvtanfolyamok az ÁLLAMI-ORIGÓ (Rigó utcai) nyelvvizsgára készítik fel a jelentkezőket. Az eredményesség érdekében kizárólag KIS LÉTSZÁMÚ CSOPORTOKBAN: 2-5 FŐ történik az oktatás, mivel a nagyobb létszám a minőségi oktatást hátráltathatja. A kis létszám lehetővé teszi minden diák részére az aktív részvételt az órákon, az egyéni német nyelvi problémák kiküszöbölését, valamint az oldott légkört. Eredmények: Azok, akik kitartó munka után a nyelvtanár egyetértésével megpróbálták, 85%-ban sikeresen letették a nyelvvizsgát. A minőségi munka és hatékonyság érdekében, ha a nyelvtanár látja, hogy valaki nem készül fel az órákra, akkor erre a tényre felhívja a nyelvtanuló figyelmét. Amennyiben nincs pozitív változás, a nyelvtanár eltanácsolja a tanulót, mivel nem tud neki segíteni a kitűzött célok elérésében. Ezáltal a csoport azon tagjai, akik szorgalmasan tanulnak, gyorsabb ütemben haladhatnak. A nyelviskola mottója: Félgőzzel nem lehet sikereket elérni.

Tuti menü