Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskola ( VI-IX.kerület ) képes leírás - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu
részletek »

Nyelviskola ( VI-IX.kerület ) - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol-nyelviskola-oktatas.tlap.hu » Nyelviskola ( VI-IX.kerület )
Keresés
Találatok száma - 43 db
Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola

Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola

Új módszer a nyelvoktatásban, tudományos kutatásokkal alátámasztva, nyelvtanozás, szavak magoltatása nélkül, szórakoztató eszközökkel. TPRSŸ - a ma létező egyik leghatékonyabb nyelvoktatási módszer.Hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Gondoljunk arra, hogy mire a gyerek az iskolában a nyelvtan szabályait tankönyvből tanulja, a nyelvet már anyanyelvi szinten tudja. (Sokan szeretnénk egy 6 éves angol anyanyelvű gyerek szintjén tudni angolul.) Óráinkon az angolt felnőttfejjel sem fáradsággal tanulod. Biflázásra, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik (és azzal is folytatódik), hogy érted és élvezed.

IX. ker. 2F Nyelviskola

IX. ker. 2F Nyelviskola

(A) A 2F Nemzetközi Magániskola-hálózat 30 évvel ezelőtt alakult meg Firenzében. Hatékony oktatási politikájának köszönhetően a 2F Iskola Nyugat-Európában működő számítástechnikai és nyelveket oktató hálózata 40.000-es tanulói létszámával az egyik legnagyobb magániskola Európában. Nyugat-Európa legnagyobb magániskolája, a 2F Nemzetközi Nyelviskola Olaszország, Franciaország, Németország, Ausztria és Svájc után Magyarországon is már 5 éve indít angol nyelvi kurzusokat.

IX. ker. Art of Progress

IX. ker. Art of Progress

(A) 1. Hisszük, hogy a XXI. sz. egyetlen járható útja az összefogás, együttműködés. Ezért a partnerszervezetekben fellelhető tehetségekre építünk. 2. Hisszük, hogy megtaláljuk azokat az embereket, szervezeteket, akik bizakodva néznek a lehetőségekkel teli jövő elé. 3. Hiszünk az ember fejlődőképességében 4. Hiszünk a gondolat, a szó, a tett, a pozitív példa, az együttérzés, a hozzáértés erejében. 5. Hisszük, hogy munkatársainkkal, partnereinkkel olyan fejlesztéseket kezdeményezünk, indítunk el, viszünk végig, amelyek az egyének és szervezetek jövőjét építik, hozzájárulnak sikereik kiteljesedéséhez.

IX. ker. Business Class

IX. ker. Business Class

(A) A Business Class Education Centre 1999-ben alakult, szakmájuk iránt elhivatott alapító tagok vállalati üzleti nyelvoktatásban szerzett többéves tapasztalatára támaszkodva. Az elmúlt évek során a vállalat dinamikusan növekedett, bővítette szolgáltatásait, mára a vállalati nyelvoktatási piac meghatározó szereplőjévé vált. Célunk, hogy a minőségi, professzionális nyelvoktatást az emberközpontú, korrekt üzletvitellel összekapcsolva, hosszú távon is megbízható és rugalmas partnerként álljunk ügyfeleink szolgálatába. Társaságunk kizárólag vállalatok számára nyújt testreszabott, egyedi tematikával felépített idegen nyelvi szolgáltatásokat angol, német és magyar nyelven. Hisszük, hogy hallgatóink igénylik a színvonalas, az embert teljes mértékben központba helyező szolgáltatást. Tudjuk, hogy ha egy vállalat finanszírozza munkatársai nyelvi képzését, akkor a rendelkezésére álló erőforrásokat a leghatékonyabban kívánja felhasználni, maximális kontroll mellett. E filozófia szellemében alakítottuk ki szolgáltatási palettánkat és vállalati működésünket.

IX. ker. Igniteam

IX. ker. Igniteam

(A) Az IgniTeam egy 2006 óta működő budapesti nyelviskola, amely rendhagyó módon csupán egyetlen nyelvet oktat, de azt kiválóan: az angolt. Nyelviskolánk emellett kifejezetten cégek angoloktatására szakosodott, hogy üzleti és szakmai nyelvben igazán maradandót tudjunk nyújtani. Vállalati partnereinknek nem kell dolgozóikat távoli helyszínre küldeniük, mert angoltanfolyamainkat elvisszük a cégek székhelyére, így az angolórák a munkaidőbe is beilleszthetővé válnak. Az IgniTeam Nyelviskola csakis kihelyezett tanfolyamokat kínál, hogy az utazás a mi időnkből menjen, ne az Önökéből!

IX. ker. Inside Word

IX. ker. Inside Word

(A) Általános tevékenységi köreink: Az ÁGM Kereskedelmi, Szolgáltató és Inside Word Utazási Iroda Kft. 10 éve, 1998-ban alapította az Inside Word Nyelvoktató és Nyelvi Utaztató Központot Budapesten. Már a kezdetekkor is több általános tevékenységi körből állt össze nyelviskolánk repertoárja: Külföldi magánszemélyek és üzletemberek számára biztosítunk magyarnyelv-oktatást csoportos és egyéni formában. Üzleti partnereink, vállalatok és magánszemélyek részére szervezünk igény szerint kihelyezett angol, német, francia, olasz, spanyol és orosz nyelvtanfolyamokat. Magánszemélyek és partnereink külföldi nyelvtanfolyamait szervezzük. A közép -és felsőoktatásban érdekeltek előmeneteléhez járulunk hozzá külföldi szakmai képzések, középiskolai és egyetemi tanévek, valamint külföldi gyerek- és ifjúsági nyelvtanfolyamok szervezésével. Céljaink: Az Inside Word Nyelvoktató és Nyelvi Utaztató Központ hosszú távú célja az, hogy megszerettesse az idegen nyelvek tanulását, és kiváló minőségű képzési rendszerével hozzájáruljon ahhoz, hogy Magyarországon növekedjen azoknak a száma, akik legalább egy idegen nyelven magas szinten tudnak kommunikálni.

IX. ker. International Class

IX. ker. International Class

(A) International Class ... was founded in Budapest in 1999 as a top quality Business English Service catering to the ever growing communications demands of businesses as Hungary sought to meet the needs of the European Union. Since 1999 we have lead the way in specialized tailored English courses and language services. Our client list includes leaders of financial institutions, multinational banks, food and drinks manufacturers, civil engineering, government and project management companies. In addition to highly experienced business trainers we now have medical speech experts, journalists and even a well known opera director amongst our staff.... A strange combination you might ask? Who better to teach you to change the way you enter the room to create the desired impact, change the manner in which you greet people, or help you build on how you form your words and emphasize sentence structures to positively influence the audience to your advantage? However, we are well aware that the demands of our clients are always changing...

IX. ker. Klinikák Nyelvlabor

IX. ker. Klinikák Nyelvlabor

(A) Csúcstechnikával támogatott nyelvtanulás alfa állapotban, majd ezt követő nyelvtanári óra nyugodt körülmények között. Beszédközpontú nyelvtudás, 1200 szavas szókincs, 40 óra alatt. Bármikor elkezdheti, nincs kötött tanfolyamindítás. Egyéni időbeosztás és tempó. Elegendő az itt eltöltött idő, nincs házi feladat, magolás és stressz. 300 hagyományos órának megfelelő tudás 40 óra alatt. Több ezer elégedett hallgató.

IX. ker. Novoschool Nyelviskola

IX. ker. Novoschool Nyelviskola

(A) A nyelvoktatás és vizsgáztatás területén közel húsz éves szakmai múlttal, akkreditált hazai és nemzetközi vizsgajogokkal rendelkezünk. Tevékenységünket a nyelvoktatás, a szakképzés, és a vizsgáztatás hármas egysége jellemzi. Szolgáltatásaink színvonalát és folyamatos fejlesztését az ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer, motivált, elkötelezett szakembereink, valamint rangos szervezetek képviselőiből álló Szakmai Tanácsadó Testület garantálja. Küldetésünk, hogy az általunk közvetített tudás elsajátításával ügyfeleink/hallgatóink "piaci értéke" növekedjék, így az Európai Unió piacán is konvertálható képzettséget és egyben a biztos jövőt nyújtsuk számukra. Társaságunk"Akkreditált Felnőttképzési Intézmény", amely a minőségi szolgáltatás garanciája. Ennek révén partnereink a szakképzési hozzájárulás terhére vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Programjaink akkreditáltak, igy egyéni ügyfeleink 25% áfa mentességgel vehetnek részt képzéseinken.

Hirdetés
IX. ker. Relaxa

IX. ker. Relaxa

(A) A nyelvtanulási lépcsők: 1. lépcső Idegen nyelvi fürdő 2. lépcső Kimondási tréning 3. lépcső Leírási tréning 4. lépcső Felolvasási tréning 5. lépcső Fordítási tréning 6. lépcső Szövegmódosítás és önálló szövegalkotás 7. lépcső A nyelvtan áttekintése, rendszerezése Az első öt lépcső akár egyéni tanulással, akár csoportban folyhat. A hatodik és a hetedik lépcső - lehetőleg - tanári segítséggel, ellenőrzéssel folyjék. A tanulás lépcsőzetessége azt jelenti, hogy kezdetben - a nyelvi fürdő során - előretanulunk, azután az újabb és újabb leckékkel való ismerkedéssel párhuzamosan több régi leckére visszatérünk, és egy-egy nap során így - egymáshoz képest lépcsőzetes eltolással - különféle tanulási tevékenységeket végzünk a különböző leckékkel. Ezt egy kezdő szintről induló egyéni nyelvtanuló számára készített példán mutatjuk be, mely napi 2 órányi tanulási ídőre készült.

Üzleti kommunikáció, állásinterjú, EuroPro, IELTS felkészítés

Üzleti kommunikáció, állásinterjú, EuroPro, IELTS felkészítés

Az oldalon a következő speciális közephaladó és haladó angol tanfolyamainkat ajánlunk: IELTS előkészítő - Belépő a külföldi diplomához - ha főiskolai vagy egyetemi tanuló, vagy már rendelkezik diplomával, és tanulmányait külföldön szeretné elvégezni válassza ezt a tanfolyamot. Business English- Ha üzleti szaknyelvvel bővített nyelvvizsgára van szüksége. EuroProB2 és EuroProC1 felkészítő tanfolyamok. Üzleti kommunikációs tréning- Ha magabiztos nyelvtudásra van szüksége a munkájában: munkája megköveteli, hogy naprakész, tárgyalóképes angoltudással rendelkezzen (email és levélírás, magabiztos prezentálás és telefonálás, valamint angol üzleti tárgyalások gördülékeny lebonyolítása.) Állásinterjú előkészítő Készüljön fel személyre szabottan az állásinterjúra egy minikurzuson! Azoknak, akik pályaválasztás előtt állnak, vagy új állást keresnek. 6 alkalmas felkészítő, hogyan írjunk motivációs levelet, önéletrajzot és hogyan interjúzzunk sikeresen és magabiztosan angolul. Ezen kívül rengeteg tematikusan elrendezett hasznos linket talál az angoltanuláshoz valamint rendszeres híreket tanulási tippekkel, a legfrissebb online gazdasági, politikai videokkal, újság-és magazincikkekel.

VI. ker. Berlitz

VI. ker. Berlitz

(A) Személyre szabott tanulás. Módszerünkben az egyén áll az oktatás középpontjában. Kis létszámú csoportjainkkal valamint egyéni óráinkkal biztos lehet benne, hogy megkapja azt a személyes figyelmet amire szüksége van a céljai eléréséhez. A leggyorsabb és leghatékonyabb módja egy új nyelv tanulásának. A Berlitz módszer® lényege: hallani és beszélni a célnyelvet. Erre helyezzük a hangsúlyt minden órán. Több mint egy évszázad tapasztalata. A Berlitz 130 éve segíti az emberek idegen nyelveken való kommunikációját. Ismerjük azokat a kihívásokat amelyekkel a nyelvtanulóknak szembe kell nézniük és tudjuk rá a válaszokat. Nemzetközi hálózat. A Berlitznek több mint 550 központja 70 országban. Mi vagyunk a világ egyik piacvezető nyelvoktatási intézménye. Kiemelkedő oktatás. Tanáraink többsége anyanyelvű - biztosíték az eredeti kiejtésre és nyelvhasználatra. Ezen felül tanáraink különleges képzésen tanulják meg, hogyan kell motiválni, irányítani és lelkesíteni a tanulókat céljaik eléréséhez. Arz eredmény garantált! Gyakorlati nyelvet tanítunk, ahogy azt a valóságos helyzetekben használják. Az új nyelv tanulása során a Berlitznél új emberekkel ismerkedhet meg.

VI. ker. Cosmopolitan Lingua nyelviskola

VI. ker. Cosmopolitan Lingua nyelviskola

Hatékony módszer gyors eredménnnyel: programakkreditált nyelviskola vagyunk, egy olyan tanmenetet dolgoztunk ki, amellyel intenzív tanulással igen rövid időn belül el lehet jutni a nyelvvizsgáig, ill. a kívánt szintig. Tanáraink pörgős órát tartanak, odafigyelnek a diákokra, nemcsak a nyelvtanra, hanem a szóbeli kommunikációra és a magnóhallgatásra is nagy hangsúlyt fektetnek!Programakkreditált nyelviskola vagyunk. Több áltálunk kidolgozott képzési programot a FAT (Felnőttképzési Akkreditációs Testület) hitelesítette, mely alátámasztja tanmenetünk sikerességét. Tanáraink diplomás, nyelvtanári szakon végzett, tapasztalt oktatók, többen közülük vizsgáztatók, illetve anyanyelvi tanárok. Amellett, hogy kiválóan beszélik a nyelvet, mindent megtesznek, hogy átadják a megfelelő tudást: pörgős órákat tartanak, odafigyelnek a diákokra, nemcsak a nyelvtanra, hanem a szóbeli kommunikációra és a szöveghallgatásra is nagy hangsúlyt fektetnek, mindezt gyakori számonkéréssel egészítik ki. Nagycsoportban minden 50. és 100., kiscsoportban minden 40. és 75. óránál egy nyelviskolánk által összeállított kontrolltesztet írnak diákjaink, amely áttekintést ad a hallgatóknak és tanárnak a tanfolyamon megszerzett tudás minőségéről. Erről tanúsítványt is adunk.

VI. ker. Csevegő Nyelviskola

VI. ker. Csevegő Nyelviskola

(A) Egy időben, egy helyen tanulhat az egész család! Ezzel az alapgondolattal kezdtünk bele ebbe a vállalkozásba, ahol reméljük, mindannyian megtaláljuk az örömet és a tudást! Miért pont mi? Tanáraink szakmailag magasan képzettek, nagy gyakorlattal rendelkeznek minden korosztály számára. Gyermekére hangulatos berendezésű szobában, szakképzett pedagógusok felügyelnek. Korszerűen felszerelt számítástechnikai termünkben multimédiás eszközökkel is fejlesztheti nyelvtudását. Minden korosztály oktatásával foglalkozunk kezdő szinttől a nyelvvizsgáig angol, német, francia, orosz, magyar ill. igény szerint más idegen nyelvből. Újdonságunk az online nyelvtanulás, melyet ajánlunk mindazoknak, akik munkájuk vagy egyéb körülmények miatt nem tudnak hagyományos tanfolyamokon részt venni.

VI. ker. Dialógusház Felnőttképző Akadémia

VI. ker. Dialógusház Felnőttképző Akadémia

(A) Legtöbbünk számára idegennyelv-tudásunk mércéje az, hogy hogyan beszélünk egy adott nyelven. Van, akinek nehezére esik megszólalni. Van, aki helyesen, de akadozva beszél. Van, aki folyékonyan kommunikál, de zavarják hibái. Másik mérce a nyelvvizsga-bizonyítvány. Angol és német nyelvi képzéseink során e két fő szempont kombinálásával a középfokú nyelvvizsga-szint elérését tűzzük ki célnak. Oktatott nyelvek: ANGOL, NÉMET, SPANYOL, FRANCIA, OLASZ, OROSZ, JAPÁN, ARAB, LOVÁRI, GÖRÖG, ROMÁN

VI. ker. Goethe-Institut

VI. ker. Goethe-Institut

(A) A budapesti Goethe Intézet munkájában fontos szerepet játszik a 'Bildungskooperation' Deutsch ('Kooperáció a német nyelvoktatásban') részleg, melynek feladata, hogy különböző partnerekkel együttműködve támogassa a magyarországi német nyelvoktatást. Az alábbi területeken fejti ki tevékenységét: továbbképzések német nyelvtanárok számára, melyek lehetnek egynapos rendezvények, de akár többhetes szemináriumok is; a német nyelv népszerűsítése különböző programok és anyagok segítségével; tájékoztatás tananyagokkal kapcsolatosan; médiatárak kialakítása és fenntartása a német nyelvoktatás ill. nyelvtanulás iránt érdeklődők számára

VI. ker. Italingua Nyelviskola

VI. ker. Italingua Nyelviskola

(A) Célunk az, hogy a tanulás folyamata, az információk elsajátítása kellemes időtöltés legyen mindenki - tanár és diák - számára egyaránt, mert így: a tanulás szinte játék. Az olasz, angol, francia, német, spanyol nyelv rendszerének, összefüggéseinek tudatos felépítésére törekszünk, s nem csak a gyakorlás folyamán spontán kialakuló fejlődő készségekre építünk. Mivel nem célnyelvi környezetben folyik az oktatás, ahol folyamatosan érik hallgatóinkat a különféle idegennyelvű hatások, ezért nem száműzzük a magyar nyelvet és a fordítást a tanítási óráról. Hangsúlyt helyezünk a nyelvtani szabályok mindenki számára érthetővé tételére, elsajáítására és a tudatos használatukra. Az arany középutat keressük a hagyományos, grammatikát túlhangsúlyozó és a kommunikációs kompetenciát abszolutizáló oktatás között.

Tuti menü