Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskola ( X-XIII.kerület ) képes leírás - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu
részletek »

Nyelviskola ( X-XIII.kerület ) - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol-nyelviskola-oktatas.tlap.hu » Nyelviskola ( X-XIII.kerület )
Keresés
Találatok száma - 46 db
Angol nyelviskola

Angol nyelviskola

Végzős egyetemi/főiskolai hallgató vagy, és szeretnél használható nyelvtudást? Bármit is szeretnél, nálunk megtalálod azt ami a sikeres nyelvtanuláshoz szükséges. Vegyük sorra miben is segíthet neked az amerikai intézet. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Munkatársaink tanítanak azért, hogy a lehető legjobban megtanuld az angolt. Minőségi oktatásunk a garancia arra, hogy az amerikai intézetben valós angoltudást szerzel.

Angol nyelvoktatás áttekinthetően - tablazat.hu

Angol nyelvoktatás áttekinthetően - tablazat.hu

Oldalunkon az angol nyelvoktatással kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat rendszereztük szakmai szövetségek támogatásával. A táblázat.hun a keresések eredménye két találati lista. Az egyik a keresésnek megfelelő cégeket, a másik a termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza. A találatok tovább szűkíthetők, a találati listák mellett felsorolt szempontrendszer alapján. A találatok egy gombnyomással összehasonlíthatóak és a legjobbakról azonnal ajánlatot is lehet kérni.

Angol nyelvtanar Budapesten

Angol nyelvtanar Budapesten

Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is. Ha ha nagyon gyorsan meg akarsz tanulni angolul, akkor jó helyen jársz. A hagyományos nyelviskoláktól eltérően itt egyéni nyelvtanításról van szó, tehát nincsenek 6-8 fős csoportok, csak Te és az angol tanár, ezért a fejlődésed sokkal intenzívebb, sokkal gyorsabb lesz,mivel nem kerülsz egy kezdő csoportba ,ahol unatkozol, vagy egy haladóba, amit nem bírsz követni.

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelviskolánkban beülhet egy ingyenes próba angolórára. Angol nyeltanfolyamunkon egy olyan módszerrel oktatunk nyelvet, ami sokkal hatékonyabb az eddigi angol oktatásnál. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanulásban a pozitív élményekre. Ezek segítik elő a hatékony Angol oktatást és tanulást. Minden pozitív élményhez könnyebben társítunk információt, így az Angol nyelv elsajátítása is egyszerűvé válik. A gyermekek is a környezetükből intuitív módon tanulnak. Mi ezt ültettük át a gyakorlatba, így elmondható az, hogy nincs magolás a szótárakból és unalmas feladatgyűjtemények kitöltése. Egy relaxációs folyamattal kezdjük el az Angol oktatást és azzal is fejezzük be. Ez segít hozzá minket a frissen megszerzett tudás rögzítéséhez.

Angol nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok

Azzal a céllal hoztuk létre az Euro English oktatási vállalkozást, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a világ legtermészetesebb nyelvtanulási módszerét. Mottónk: az önfeledt tanulás a hatékony tanulás. Az ember természetes tanulási folyamatára építünk! Úgy tanulunk ahogy az anyanyelvet is elsajátítottuk. Budapesti nyelviskolánk mindenki számára megfizethető angol nyelvtanfolyamokat biztosít, nincsenek felesleges költségek, a cégvezető is tanár. A diák egyéni igényeihez maximálisan igazodunk, nyelvtanfolyamainkat hozzájuk alakítjuk. Angol nyelvóráinkon életből vett szituációkkal tanulunk, az életre és nyelvvizsgára is felkészítünk.

Central Nyelviskola - az elérhető nyelvtudás

Central Nyelviskola - az elérhető nyelvtudás

A Centrál Nyelviskola Budapestnél a XIII. kerületben, Angyalföld frekventált, jól megközelíthető részén, a hallgatók kényelmét szolgáló, igényes környezetben fogadjuk a kerületből és Budapest más részeiből érkező hallgatóinkat. Az elmúlt évek során működésünk legfontosabb szempontja a tanfolyamaink megfizethetősége és az oktatás minőségének folyamatos fejlesztése volt. Ennek eredményeként az alábbiak nyújtanak garanciát hallgatóinak, hogy színvonalas, megbízható intézményben tanulhassanak: a Centrál Nyelviskola regisztrált felnőttképzési intézmény intézményünk és programunk a Felnőttképzés Akkreditáló Testület által tanúsított ISO 9001 szabvány szerinti tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezünk működésünket a Nemzeti Felnőttképzési Intézet, az Állami Foglalkoztatási Szolgálat, valamint a Certop Termék- és Rendszertanúsító Ház felügyeli Az alábbi szintfelmérő segítségével gyorsan és hatékonyan felmérhető a nyelvtudás. A kitöltött teszt eredményével kollégáink hamarosan jelentkeznek. Az Ön cégének igényeihez szabott nyelvi tréninggel kollégáik képesek lesznek biztonsággal használni egy nyelvet, mely mindig előnyt jelent: a beszéd, a megértés előnyét, valamint azt a biztonságot, hogy bármely helyzetben jó benyomást tegyünk a másik félre. A nyelvtanulás megkezdése előtt személyre szabott nyelvi tervet készítünk, amely a szükséges szókincsre, az ágazatnak és a cégnek.

II. és XII. ker Százholdas angol

II. és XII. ker Százholdas angol

Kiknek? 1-től 4 éves korig (nem szigorúan) Nem angol és angol anyanyelvű gyerekeknek egyaránt Mit csinálunk? Énekelünk, mozgunk, mesélünk, rajzolunk - angolul. Otthon is gyakorolhattok, mert a bérlethez ajándék CD jár, a dalok szövegét pedig megtalálod az interneten. Miért? A gyerekek ebben a korban a legfogékonyabbak a nyelvtanulásra. Tökéletesen utánozzák a kiejtést és a hanglejtést. Tudományos kutatások szerint ha a gyerekek korán találkoznak idegen nyelvekkel, később könnyebben tanulnak nyelvet, és fejlődik a problémamegoldó képességük is. Az ének, mozgás, mese és rajz pedig nyelvtől függetlenül jó dolog. Magamról Szász Rékának hívnak. Angol-matek szakos tanár vagyok, sokat éltem és tanítottam angol nyelvterületen. Van egy kislányom, Sárus, akivel együtt tartjuk a foglalkozást.

Mirona angol nyelviskola

Mirona angol nyelviskola

Minél szélesebb körű nyelvet tanulni vágyók, nyelvvizsgára készülők igényük, képességük szerint, kis csoportokban mielőbb gyakorlatias, használható nyelvtudást szerezzenek. Flexibilis órarenddel, személyre szabott követelményrendszerrel biztosítani akarjuk, hogy partnert találjon bennünk mindenki. Nyelvóráinkon a legmodernebb, a nemzetközi oktatási és vizsgáztatási rendszerben elfogadott könyveket, eszközöket és segédleteket használjuk.

Telepátia Nyelviskola

Telepátia Nyelviskola

A Telepátia Nyelviskolában alternatív és klasszikus nyelvoktatási módszereket ötvözünk. Az oktatás alapja a Silva féle Agykontroll. A tanulás első lépéseként a hallgatók relaxált állapotban látnak és hallanak egy idegen nyelvű szöveget. E relaxáció során ? hasonlóan ahhoz, mint amikor egy zeneszámot második hallásra felismerünk, és harmadik hallásra már a rádióval együtt énekelünk ? a látott és hallott szövegek bekerülnek a tudatalattinkba. Ezzel a módszerrel gyorsabban tehetünk szert hatékonyan használható tudásra, mint a hagyományos nyelvtanulással.

Hirdetés
TSLC Nyelviskola

TSLC Nyelviskola

Oktatási módszerünk négy képzési forma előnyeit egyesíti magában. Ezek a következők: magántanár, csoportos, e-learning és anyanyelvi környezetben történő képzés. A külföldi nyelvtanfolyam legnagyobb előnye, hogy rendkívül rövid idő alatt lehet nagyon sokat tanulni, hiszen az ember a hétköznapi problémákból kiragadva egész nap anyanyelvi környezetben van. A mi nyelviskolánkban nem kell a csoport indulására várnod, bármikor elkezdheted a tanfolyamot! Nincs olyan, hogy egy adott nyelvi szinten nem indul be egy csoport, ezért Te nem tudod megkezdeni a nyelvtanulást!

X. ker. Algoritmus Angol

X. ker. Algoritmus Angol

(A)Szakterületeink: Egyéni vagy kiscsoportos (2-8 fő), kihelyezett, célorientált céges felnőttoktatás Speciális tanfolyamok külföldi munkavégzés előtt Angol nyelvvizsgára felkészítés érettségire, felvételire felkészítés Főiskolásoknak, egyetemistáknak egyéni konzulens Budapest területén

X. ker. Budapesti Angol Nyelviskola

X. ker. Budapesti Angol Nyelviskola

Megfizethető, vidám, hatékony angol nyelvtanfolyamot keresel? Gyere, és tanulj angol nyelviskolánk padjaiban! A módszer, amit használunk, nagyon sikeresnek bizonyult az elmúlt években. Nálunk úgy tanulod az angolt, mint ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Ahogy óráról órára haladunk, a beszédgyakorlatok segítségével fokozatosan érezni fogod a fejlődést. Óráink kommunikáció orientáltak, gyakorlati életből vett szituációkkal átszőttek. Kezdőtől a haladóig, legfiatalabbtól a legidősebbig, legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számítását. Érettségire, nyelvvizsgára is segítünk felkészülni.

X. ker. Manhattan Nyelvstúdió

X. ker. Manhattan Nyelvstúdió

(A) Budapest Örs vezér téri nyelviskola központunkban és további helyszíneinken is fő célunk, hogy kis csoportokban kreatív, izgalmas, oldott légkörű órák keretében szerezzék meg hallgatóink a magabiztos nyelvtudást. A hatékony nyelvtanulás érdekében iskolánkban csak diplomás, tapasztalt nyelvtanárok tanítanak és a felsőbb szinteken anyanyelvi tanárok segítik a beszédfejlesztést. Mivel mi is csak a szemünknek hiszünk, ingyenes próbaóra lehetőség, a nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamoknál pedig ingyenes próba-nyelvvizsga és nyelvvizsga-garancia segítik a sikeres nyelvtanulást. Nyelviskolánk "Akkreditált Felnőttképzési Intézmény", amely a minőségi nyelvoktatás garanciája. Intézményi akkreditációknak köszonhetően céges partnereink a szakképzési hozzájárulás terhére vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

X. ker. New Age Nyelvstúdió

X. ker. New Age Nyelvstúdió

(A)Nyelvstúdió, alapítva 2007-ben. Tanított Nyelv: Angol Tanáraink szakirányú diplomával, többéves tanítási gyakorlattal rendelkeznek. Barátságos, sokoldalú egyéniségük garantálja a hatékony, oldott légkörű tanulást. Elhelyezkedés Kőbánya központjában. Beszéd centrikus nyelvtanfolyamainkat Kőbánya infrastrukturálisan fejlett részén, Szent László téren, a templom mögött épült újépítésű társasház első emeleti lakásának, jól felszerelt légkondicionált termeiben tartjuk. Nyelvstúdiónk tömegközlekedési járművekkel jól megközelíthető, a Kálvin tértől a 9-es busszal, az Örs Vezér tértől a 3-as villamossal érhető el. Térképet talál az elérhetőségünk menüpont alatt! A New Age Nyelvstúdió beiratkozni kívánó tanulói számára írásbeli szintfelmérést biztosít, amely lehetővé teszi, hogy mindenki a számára megfelelő tanfolyamon vehessen részt. (70)265-0417 info@newagenyelvstudio.hu (1)707-9208

X. ker. Starksil Consulting Group

X. ker. Starksil Consulting Group

(A) Társaságunk a Starksil Consulting Group. A kis- közép- és nagyvállalati vezetők és alkalmazottaik számára az alábbi tevékenységeket végezzük: 1. Coaching, vezetői finomhangolt mentoring, személyi tanácsadás 2. Vállalati tréningek - egészen másként, mint a hagyományos, átlagos tréningek 3. Nemzetközi angol nyelvű kommunikáció - egészen másként, mint a hagyományos nyelviskolák Közvetlen célunk, hogy az Ön cége magasan kiemelkedjen az adott iparágban, és a versenytársait messze maga mögött hagyja/ maga mögé utasítsa. Segítünk abban, hogyan növelje folyamatosan az éves forgalmát és nyereségét, valamint hogyan szerezze meg és tartsa meg a jó ügyfeleket és munkatársakat. Nemcsak papíron, a jelentésekben. Kézzelfoghatóan, a valóságban is. Befektetők, cégtulajdonosok, vállalati vezetők az ügyfeleink. Tevékenységünkre, a fejlett gazdaságok által elismerten, egyre növekszik a kereslet. Ön, mint vezető, üzleti szempontból társas magányban él. A legfontosabb döntésekkel egyes egyedül kell szembe néznie. Tulajdonostársára, más divízió-, üzletág-, osztály-, vagy részleg vezetőre ilyen esetekben csak részlegesen vagy egyáltalán nem számíthat.

XI. ker .Dialog Studio

XI. ker .Dialog Studio

(A) A Dialog Studio nyelviskolát Menyhárt Zsuzsanna sok éves tapasztalatot összegyűjtve, diplomás angol nyelvtanárként alapította 2005-ben. A névválasztás nem véletlen. Nyelviskolánk a dialógusra, azaz párbeszédre koncentráló, a készségszintű nyelvismeret megszerzéséhez nyújt segítséget. Cégünk fő tevékenysége a vállalatokhoz kihelyezett nyelvoktatás, valamint a felnőttoktatás. Nyelviskolánk szakmai célja a korszerű nyelvoktatás, ahol komoly hangsúlyt fektetünk Megrendelőink szakmai nyelvi igényeire. Hiszünk abban, hogy a hatékonyság és a gyorsaság a nyelvtanulás meghatározó tényezői, és mindent megteszünk hallgatóink kitűzött céljainak eléréséért. Reméljük, Ön is elégedett hallgatóként fog részt venni oktatásainkon! Ennek érdekében kérjük, észrevételeivel segítse munkatársainkat! Szeretettel várjuk a Dialog Studioban!

XI. ker .Efeb Felnőttoktatási Központ

XI. ker .Efeb Felnőttoktatási Központ

(A) Magas oktatási színvonalunk biztos tudatában, az országban elsőként kínálunk a hallgatóinknak vizsgagaranciát. Amennyiben két alkalomnál többet nem hiányzik a tanfolyami órákról, és legalább 80%-ban teljesíti a tanfolyam során megírt dolgozatokat és ennek ellenére sem sikerül a szakmai vizsgája, cégünk ingyenesen biztosítja a részvételt a következő induló tanfolyamra. Vizsgáink eredményessége >>> Segítünk az álláskeresésben! Intézményünk együttműködési megállapodást kötött a PROFESSION.HU állásközvetítő céggel mely értelmében végzett hallgatóink részére kéthavonta, ingyenesen, pályaorientációs tanácsadást nyújtunk a könnyebb elhelyezkedés érdekében, melyen a hallgatók segítséget kapnak a következő témákban: Tovább >>> Europass bizonyítvány Munkát keres, vagy tanulni szeretne külföldön? Szakmai gyakorlatra készül egy uniós tagállamban? Ha bármelyikre is igen a válasza, akkor Önnek szüksége lesz arra, hogy képzettségét rátermettségét, bizonyítványát vagy oklevelét, szaktudását, készségeit, nyelvtudását könnyedén áttekinthetően és érthetően mutassa be leendő munkáltatójának vagy képző intézményének.

Tuti menü