Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskola ( XIV-XVII.kerület ) képes leírás - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu
részletek »

Nyelviskola ( XIV-XVII.kerület ) - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol-nyelviskola-oktatas.tlap.hu » Nyelviskola ( XIV-XVII.kerület )
Keresés
Találatok száma - 10 db
Invest English Nyelviskola Budapest

Invest English Nyelviskola Budapest

Kis csoportokkal, kényelmes és motiváló környezetben, felkészült tanárokkal, szuper hangulatú órákkal és rengeteg beszélgetéssel, rendkívül kedvező ár mellett várjuk tanulóinkat! Egyedülálló élményt kínáló angol kis csoportos nyelvtanfolyamok Budapesten a XIV. kerületben, Zuglóban. Véleményünk szerint a legmotiválóbb bármely tanuló számára, ha jól érzi magát tanulás közben, nem érzi azt kényszernek. Természetesen rohanó világunkban a nyelvtanulás is egy a sok muszáj közül, de miért ne lehetne ezt összekötni valami kellemessel? 1992 óta bevált oktatási módszereinket eddig több száz tanuló visszajelzései alapján tökéletesítettük. Gyere el az Invest English Nyelviskolába és érezd otthon magad nálunk! Tapasztald meg milyen, ha élmény a nyelvtanulás - tanárainktól kiemelt figyelmet kapsz, és mindemellett gyorsan fejlődik az angol nyelvtudásod!

XIV. ker. Alfaplus

XIV. ker. Alfaplus

(A) Nyelvi tréningjeink intenzívek, célirányosak és cégre, valamint egyénre szabottak. Céljuk, hogy a résztvevők megszerezzék, gyakorolják és továbbfejlesszék azokat az üzleti életben fontos kommunikációs készségeket, melyek sikeresebb és magabiztosabb üzletfelekké, tárgyalókká, előadókká tehetik őket. A tananyag tartalma, struktúrája és az alkalmazott módszerek maximálisan a résztvevők nyelvi ismereteihez, igényeihez és munkaköréhez igazodnak. Ezt biztosítja a részletes igény és szintfelmérés mind céges mind egyéni szinten.

XIV. ker. Hajtómű

XIV. ker. Hajtómű

(A) Külföldi munka, nyaralás vagy külföldi ösztöndíjat nyert hallgatóknak indulás előtti speciális intenzív nyelvtanfolyam Ezeknél a tanfolyamoknál az órák során segítünk az önéletrajz megírásában, felkészítjük a kiutazót az idegen nyelvű állásinterjúra, az utazás során adódó beszédtémákra, formanyomtatványok kitöltésére, a szállás, étkezés, munkahely, munkakörnyezet és a mindennapos élet során felmerülő témakörök szókincsének elsajátítására, továbbá a célországgal kapcsolatos hasznos tudnivalókra. A tanfolyam lényege egy gyors, használható, alapvető nyelvtudás megszerzése, ill. helyi sajátosságokra való felkészülés, hogy ne érjék majd a célországban kellemetlen meglepetések a kiutazót.

XIV. ker. Lucky Nyelvklub

XIV. ker. Lucky Nyelvklub

(A) Nyelviskolánk 1992-ben kezdte meg működését. Célunk hogy egyénre szabott oktatást biztosítsunk otthonosan berendezett szobáinkban. Folyamatosan - egész évben - indítjuk tanfolyamainkat, az utóbbi időben - az igényeknek megfelelően - főként az egyéni oktatásra szakosodtunk. Tanítványaink nagy része iskoláskorú (8-25 év közötti, akiket főként nyelvvizsgára, érettségire készítünk fel, korrepetálunk vagy a jobb iskolai osztályzat elérésében segítünk), de kezdettől fogva foglalkozunk óvódások és felnőtt diákok oktatásával is. Kezdőtől a felsőfokú - szaknyelvi is - nyelvvizsgáig minden szinten vállalunk oktatást, rugalmas időbeosztásban - kora reggeltől késő estig - a hét minden napján, akár hétvégén is! Eddigi nyelvvizsgára készülő diákjaink több mint 90 %-a első próbálkozásra megszerezte vizsgabizonyítványát. Számunkra legfontosabb az elégedett diák. Valamennyi munkatársunk képzett, tanári diplomával rendelkező pedagógus. A nyári időszakokban is folyamatosan várjuk a tanulni vágyókat!

XIV. ker. Magyar Iparszövetség

XIV. ker. Magyar Iparszövetség

(A) ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Akkreditált Nyelvtanfolyamok!!!! Akkreditált általános angol/német nyelvtanfolyamok a Magyar Iparszövetségnél! Az LSI Informatikai Oktatóközpont és a Magyar Iparszövetség (OKISZ) 2009. évben együttműködési megállapodást kötött angol/német általános és informatikai szaknyelvi képzések közös szervezésére. A mindkét szervezet akkreditált felnőttképzési intézmény. Az LSI tevékenységében hosszú ideje központi helyet foglal el az angol és a német nyelv oktatása, valamint az államilag elismert vizsgáztatás.

XIV. ker. Manhattan Nyelvstúdió

XIV. ker. Manhattan Nyelvstúdió

(A) Budapest Örs vezér téri nyelviskola központunkban és további helyszíneinken is fő célunk, hogy kis csoportokban kreatív, izgalmas, oldott légkörű órák keretében szerezzék meg hallgatóink a magabiztos nyelvtudást. A hatékony nyelvtanulás érdekében iskolánkban csak diplomás, tapasztalt nyelvtanárok tanítanak és a felsőbb szinteken anyanyelvi tanárok segítik a beszédfejlesztést. Mivel mi is csak a szemünknek hiszünk, ingyenes próbaóra lehetőség, a nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamoknál pedig ingyenes próba-nyelvvizsga és nyelvvizsga-garancia segítik a sikeres nyelvtanulást. Nyelviskolánk "Akkreditált Felnőttképzési Intézmény", amely a minőségi nyelvoktatás garanciája. Intézményi akkreditációknak köszonhetően céges partnereink a szakképzési hozzájárulás terhére vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

XIV. ker. Padlizsán Nyelvstúdió

XIV. ker. Padlizsán Nyelvstúdió

(A) Angol nyelvoktatásra és angol nyelvtanulásra vállalkozunk mi így együtt, az Olvasó és én. Nyelvet oktatni és tanulni éppen úgy kell, mint ahogy az ember egy kitűnő rakott padlizsánt készít: egyik réteg kerül a másikra. A nyelvtan és a szókincs, a sajt és a sonka majd egyszer összeáll egy tökéletes egésszé. A nyelvtanítás és a nyelvtanulás éppen ezért kemény munka, de pontosan olyan élvezetes eredményhez juthatunk, mint egy jól sikerült padlizsán lakoma esetében... Nyelvstúdiónk korábban a XIV. kerület, Zugló egy eldugott kis utcájában, a Padlizsán utcában kezdte működését. Innen ered a neve is: Padlizsán Nyelvstúdió. Jelenleg néhány háztömbnyire ettől a helytől, szintén az Örs vezér tér közelében, a Mogyoródi úton folyik az angol nyelvoktatás (névváltoztatást nem tervezünk ). Itt családias környezetben okosodhatsz, akár az angol társalgás, akár az üzleti angol nyelv és szakkifejezések elsajátítása a célod. Gyerekeket és felnőtteket is oktatunk, a társalgási nyelvre éppúgy, mint a szaknyelvi angolra.

XIV. ker. Smartalex Nyelviskola

XIV. ker. Smartalex Nyelviskola

(A) Iskolánk 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy az angol nyelvet a lehető legkreatívabb és legjátékosabb formában tanítsa meg az érdeklődőknek. Meggyőződésünk, hogy az idegen nyelvek bárki számára elsajátíthatóak, ha sikerül érdeklődését felkelteni, ha szakértő kezekbe kerül, és ha megvan a megfelelő motiváció. Mi mindenféle korosztályú és érdeklődési területű ember számára kínálunk testre szabott kurzust. Sem az életkor, sem a korábbi nyelvtanulási tapasztalat hiánya nem akadály. Szolgáltatások: érettségi előkészítő, üzleti kurzusok, gyerek oktatás, általános tanfolyamok, nyelvvizsgatanfolyamok valamint kihelyezett oktatás

Hirdetés
XIV. ker. Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyhá

XIV. ker. Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyhá

(A) Ingyenes angol nyelvoktatás amerikai misszionáriusokkal, heti rendszerességgel. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben.

Tuti menü