Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskola ( XVIII-XXIII.kerület ) képes leírás - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu
részletek »

Nyelviskola ( XVIII-XXIII.kerület ) - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol-nyelviskola-oktatas.tlap.hu » Nyelviskola ( XVIII-XXIII.kerület )
Keresés
Találatok száma - 5 db
XIX. ker. Chat Nyelviskola

XIX. ker. Chat Nyelviskola

(A) Tevékenységi körünkbe tartozik felnőtt angol csoportok tartása, gyermek angol nyelvoktatás, cégekhez kihelyezett tanfolyamok szervezése, üzleti angol oktatás, kommunikációs csoportok tanítása, különböző nyelvvizsgákra való szakszerű felkészítés (BME, Origó, TELC, EURO, ECL). Vállalunk továbbá intenzív nyelvi tréningeket saját nyelvstúdiónkban és cégeknél egyaránt, speciális igények szerint felkészítjük munkatársait külföldi üzletfelekkel való hivatali ügyintézésre, tárgyalásokra, üzleti partnerekkel történő tárgyalásra. Kommunikációs nyelvi tréningjeinken intenzív szókincsbővítéssel aktivizáljuk az angol tudást, több száz kommunikációs játék segítségével gyakoroltatjuk a különböző szituációkat.

XIX. ker. Krian Nyelviskola

XIX. ker. Krian Nyelviskola

(A) Használható nyelvtudást elérhető áron! Egy nyelvet a legkönnyebben és leghatékonyabban úgy tudsz elsajátítani, ha aktívan használod írásban és szóban is. Ezért óráinkon kiemelt szerepet kap a beszédcentrikusság (társalgó tanfolyamaink maximálisan a beszédkészség fejlesztéséről szólnak), illetve, hogy írásban is ki tudd fejezni érzelmeidet, gondolataidat fogalmazások, írásbeli munkák segítségével. Fontos, hogy a nyelvhasználat kreatív legyen, érezd, hogy Te is alkothatsz vele!

XIX. ker. Nyelvcentrum

XIX. ker. Nyelvcentrum

(A) Évek óta jelen vagyunk a nyelvoktatási piacon. A fő profilunkba tartozó spanyol, görög, német és angol nyelv mellett foglalkozunk francia, olasz, arab, de más nyelvek oktatásával is. Kiscsoportos vagy egyéni, elsősorban angol, német, spanyol, görög, de francia, arab, olasz és más nyelvek oktatását is minden szinten - kezdőtől a felsőfokig. Tapasztalattal rendelkezünk a nyelvvizsgára felkészítés, és a speciális témák tanításában is. Így többek között az irodai, levelezési, tárgyalási, (kül)kereskedelmi, műszaki vagy akárcsak az egyszerű társalgási szaknyelv oktatásában.

XIX. ker. Shetland UK Nyelviskola

XIX. ker. Shetland UK Nyelviskola

(A) Nyelviskolát választani sokféle szempont alapján lehet és nem is szabad egyetlen jó vagy éppen kedvezőtlen indok miatt dönteni. A Shetland Nyelviskola azonban egyesíti magában azokat a pozitív elemeket, amelyek egy jó nyelviskola ismertetői: jól megközelíthető, magas szakmai színvonalú, a tanulás és a vizsgáztatás egyhelyben megoldott, árai kedvezőek, ám mindezek mellett kellemes, családias hangulatot biztosít, amelyben a tanulás nem csak hatékonyabb, hanem kellemesebb is.

XIX.ker. Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyház

XIX.ker. Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyház

Ingyenes angol nyelvoktatás amerikai misszionáriusokkal, heti rendszerességgel. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben.

Tuti menü