Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki nyelviskolák képes leírás - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu
részletek »

Vidéki nyelviskolák - Angol nyelviskola oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol-nyelviskola-oktatas.tlap.hu » Vidéki nyelviskolák
Keresés
Találatok száma - 34 db
Angol nyelviskola Érd

Angol nyelviskola Érd

A New Tradition nyelviskola immár 5 éve állandó lehetőséget kínál az angol nyelv elsajátítására magánszemélyek illetve cégek részére. Kedvezményes díjakkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Tanfolyamokat tartunk ovisoknak, általános-, közép-, kisiskolásoknak és természetesen felnőtteknek egyaránt. A beiratkozás és a szintfelmérés ingyenes.Az idegen nyelvű kommunikáció ma már szervesen hozzátartozik egy cég mindennapjaihoz. Szinte alapkövetelménnyé vált, hogy vállalatának, cégének munkatársai kommunikálni tudjanak telefonon, e-mailen vagy akár személyesen a külföldi partnerekkel, eredményes üzleti tárgyalást folytassanak idegen nyelven vagy prezentációs technikákat sajátítsanak el és használjanak a cég sikeres előrehaladása érdekében. A New Tradition Nyelviskola 40, 60 valamint 120 vagy több órás általános vagy szakma specifikus angol nyelvű tanfolyamokat (kezdő szinttől felsőfokig) kínál és minden esetben a cég helyszínén ingyenes szintfelmérést vállal. A képzés a vállalat/cég helyszínén történik az Ön és vállalata/cége által kért időpontban, így az Ön munkatársai közvetlenül a cég székhelyén sajátíthatják el az idegen nyelvet. Nem csak csoportos, hanem egyéni oktatásra is lehetősége van a hatékonyabb előrehaladás érdekében.

Angol nyelviskola Győr

Angol nyelviskola Győr

Miért a Royal Nyelviskola? Testre szabott oktatás: Minden hallgatónk számára ingyenes nyelvi szintfelmérést végzünk, mellyel pontosan meghatározzuk a tanuló nyelvi tudásának erősségeit és hiányosságait, így teljesen egyénre szabott tanmenetet tudunk biztosítani. Célorientált képzés: Szituációkon, helyzetgyakorlatokon, életszerű példákon keresztül nem csak beszélni, hanem gondolkodni is megtanítjuk tanulóinkat, az adott nyelven, melynek segítségével magabiztosan tudja kifejezni magát újszerű helyzetekben is. Rugalmasság: Ügyfeleink változó körülményeit maximálisan figyelembe vesszük. Gyorsaság és hatékonyság: Arra helyezzük a fő hangsúlyt, amire a tanulóknak a legnagyobb szükségük van. Korszerű oktatási módszerek: A modern képzés minden lehetséges eszközét és megoldását alkalmazzuk tanfolyamainkon. Tantermeink a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve, úgy mint vizuális eszközök, internet, dvd- és cd lejátszó stb. Tanulóinknak lehetősége van multimédiás eszközök használatára is, pl.: számítógépen történő szintfelmérést írni. Ezeket az audió-vizuális technikai berendezéseket az oktatásban maximális mértékbe bevonjuk.

Angol nyelvtanfolyam Debrecen

Angol nyelvtanfolyam Debrecen

A Tudás Nyelviskola angol nyelvi kurzusokat nyújt Debrecenben kezdőknek és haladóknak egyaránt. A jelentkezők több nyelvtanfolyam közül is választhatnak, melyek a következők: kezdő angol nyelvtanfolyam, nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam, állásinterjúra felkészítő angol nyelvtanfolyam, szinten tartó angol tanfolyam, valamint egyéni angol oktatás.

Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás

Mindössze 40 óra alatt mélyebb, maradandóbb nyelvtudást szerezhet. Legyen szó angol érettségiről, nyelvvizsgáról, állásinterjúról. Mindezt magolás vagy házi feladatok nélkül, teljesen személyre szabott időbeosztással. Jelentkezzen ingyenes próbaórára a több mint 20 nyelvi laborunk egyikébe és tapasztalja meg személyesen is!A brainturbo alapfoktól C2 mesterszintig a hallgatók rendelkezésére áll. A brainturbonál az angol nyelvtanulás esetében is az egyes szintek 'átjárhatóak', valamint a tematika a hallgatóra adaptált. Ez azt jelenti, hogy egy szintet nem kell feltétlen az elején elkezdeni, vagy minden modulját (egységét) feltétlen beválogatni. A brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók az angol nyelvtanulásnál is lehetőleg - a cél szerinti - többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges. Korunk divatja, vagy szüksége, miért az angol nyelvtanulás? Angol nyelvnek statisztikák szerint 446 millió anyanyelvi beszélője van napjainkban. A Föld lakosságához képest az anyanyelvi beszélők száma százalékosan csökken, viszont a világ első számú másodikként használt nyelve az angol. Kb.: 650 millióan beszélik jól első vagy második nyelvként, és 2-3 milliárd közé teszik azok számát, akik néhány szót értenek a nyelvből. Az Európai Unió egyik hivatalos, és munkanyelve. Az angolul tanulók közül csak több mint minden 100-ik tud az alapszintnél.

Arany Angol Nyelviskola

Arany Angol Nyelviskola

Iskolánk angol, német, olasz, francia, orosz és eszperantó nyelvoktatással foglalkozik Hódmezővásárhelyen, az Arany János u. 3. szám alatt. Felkészítést vállalunk TELC, Origó, ECL, Euro angol nyelvvizsgákra alap, közép és felső fokon. Tanfolyamaink folyamatosan indulnak, kellőszámú jelentkező esetén az órák azonnal indulnak, maximum 6 fős csoportokban. Kihelyezett órákat tartunk Szentesen, Makón, Szegeden, és Mindszenten.

Balaton Képzőközpont

Balaton Képzőközpont

Módszereink hitvallásunk szolgálatában tanfolyamainkon: Óráinkat felkészülten, tájékozottan tartjuk; hallgatóinkkal nyitottak, barátságosak és következetesek vagyunk. Időt és energiát fordítunk rá, hogy a nyelvtanfolyamaink elején igazi csapatot kovácsoljunk a résztvevőkből, akik aztán egymást segítve, vidám hangulatban tudnak együtt fejlődni. Az órákon idegen nyelvi környezetet biztosítunk (instrukciók, tanári visszajelzés, rövidebb nyelvtani magyarázatok is a célnyelven). A nyelvtanfolyam elején szintén nagy hangsúlyt fektetünk az addig tanultak ismétlésére, rendszerezésére. A nyelvtanfolyam egésze során sok lehetőséget biztosítunk a hallgatóknak a szóbeli és a hangzószöveg értés gyakorlására. Anyanyelvi szövegek (újságcikkek, könyvrészletek, versek, dalok, receptek, stb.) segítségével közel hozzuk a hallgatókhoz a célnyelv országainak kultúráját. A tanfolyam során a hallgatói munka változatos formáit használjuk: o sok páros és csoportmunka (az addig elsajátított nyelvi elemek gyakorlására) o nagy mértékű órai önálló-önellenőrző és o nagy mértékű otthon végezhető egyéni munka (minden órán változatos l

Bildung Nyelviskola

Bildung Nyelviskola

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)! Hamarosan olasz és spanyol nyelvtanfolyamokkal is várunk!

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában a Katalin üzletház emeletén. Érettségire - nyelvvizsgára való felkészítés, általános - szakmai tanfolyamok angol, német, olasz, orosz, spanyol nyelvekből. Kiváló megközelíthetőség: vasút- és buszmegálló 200 m-re. Parkolási lehetőség van. Fiatalos légkör, barátságos tanárok. Jelmondatunk is tükrözi elvünket és célunkat. 'Légy Tökéletes!' Sajnos, vagy nem, de mai világ elvárja tőlünk a tökéletességet minden téren. Egész életünk során elvárásokkal, kihívásokkal szembesülünk, melyeknek akár tetszik, akár nem, de meg kell felelnünk, alkalmazkodnunk kell hozzájuk. Ezekkel már gyerekkorunkban, az iskola kezdetével is szembesülünk és végig kísérik egész életünket. Természetesen mindenki próbálja kihozni magából a maximumot és igyekszik a legjobbat teljesíteni az élet minden terén, így van ez a nyelvekkel is. A mai világban nyelvtudás nélkül nagyon nehéz megfelelni. Már az iskolában eleget kell tennünk tanárainknak, de legfőképpen szüleinknek a megszerzett érdemjegyeinkkel. Majd középiskolai tanulmányaink végeztével bizonyítanunk kell az érettségin is, illetve a későbbiek folyamán diplománk megszerzéséhez is tanúsítást kell adnunk nyelvtudásunkról. A mai határok nélküli világban a legtöbb munkahelyen is legalább egy nyelv ismeretét követelik meg. De gondoljunk akár egy nyaralásra, vagy üzleti útra, ahol csupán szeretnénk megértetni.

Brainturbo Szolnok

Brainturbo Szolnok

Idegennyelv-tanulás könnyen, gyorsan, hatékonyan: ez mind megvalósul az Ön számára a Brainturbo Szolnok képzései során. A világon egyedülálló nyelvtanulási módszert kínálunk Önnek, amely már sok ezer embernél bizonyított az eltelt években. Ezzel a módszerrel, akár 10 hét alatt magabiztos nyelvtudást szerezhet angol, vagy német nyelvből. A képzés három szintje külön-külön 40 órát tartalmaz. Az órák első fele az úgynevezett relaxációs (gépi) óra, a másik fele pedig a tréning (gyakorló, előhívó) óra, melyek során beszédközpontú nyelvtudást szerezhet. Ajánljuk mindenkinek, aki teljesebb emberré szeretne válni. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el honlapunkra, és tudjon meg többet rólunk!

Hirdetés
Budaörs - Haraszti Klára Nyelviskolája

Budaörs - Haraszti Klára Nyelviskolája

(A) Nyelviskolánk tavaly ünnepelte huszadik születésnapját. Eleinte német és angol nyelvet tanítottunk, de ahogy változtak az igények úgy változott nyelviskolánk is és pár évvel ezelőtt francia és orosz nyelv oktatásával bővítettük kínálatunkat. 2007-től lehetőség van spanyol és japán nyelv tanulására is. Tanáraink speciális szaktudásának köszönhetően lehetőség nyílt a magyar, mint idegen nyelv oktatására is. Tanfolyamok kezdő szinttől egészen a nyelvvizsga-előkészítőig indulnak. Az oktatások helyszíne a technikailag kiválóan felszerelt, könnyen megközelíthető Illyés Gyula Gimnázium. Iskolának a minőségre, az élvezhető nyelvtanulásra és a közvetlenségre helyezi a hangsúlyt. Tanári gárdánk állandó, így elkerüljük a hektikus, sok időveszteséggel járó tanárváltásokat. Csoportjaikat jól ismerik és végigkövetik fejlődésüket. Vállalunk kihelyezett céges oktatást is. Ajánlatunkat kérje e-mailben!

Budaörs - Words Come Easy Nyelviskola

Budaörs - Words Come Easy Nyelviskola

(A) A vállalati nyelvoktatásban eltöltött 6 év után úgy döntöttünk, hogy "testet öltünk", és szolgáltatásainkat a lakosság körében is felajánljuk. Célok, elvek és egyéb okosságok: Beépülünk! Szeretnénk egy olyan iskolát adni a városnak, ami nem egyszerűen egy újabb vállalkozás lenne a sorban, hanem ami működése során kiérdemelné, hogy a Budaörsön élők és dolgozók sajátjuknak tekintsék, mint egy focicsapatot vagy egy pávakört. Helyben járás! Szeretnénk, ha az itt élők és dolgozók a nyelvtanulás terén is élvezhetnék az előnyt, hogy Budaörs egy emberléptékű kisváros, de ugyanakkor minden tekintetben jól "felszerelt", és nincs Budapestre utalva. Nem kockáztatunk! Tisztában vagyunk vele, hogy nincs jogunk kockáztatni egyetlen tanuló érvényesülési lehetőségeit sem azzal, hogy rosszul tanítunk, pazarolva a pénzét, idejét és lelkesedését, ezért nem tesszük ezt. Kicsiben utazunk! Nincsenek 5 főnél nagyobb csoportjaink, mert különben túl kevés a szereplési lehetőség az egyes tanulók számára, s az csak a nyelvtanulás látszatát adja (Pl. 90 perc/10 fő= 9 perc fejenként.

CBS Nyelviskola

CBS Nyelviskola

Az Instant csoportos idegen nyelvi képzések komplex megoldást nyújtatnak mindazoknak, akik csoportos képzési formában szeretnék a kommunikációs nyelvtudásukat elsajátítani, illetve akik a választott idegen nyelvtudást nyelvvizsga szintre kívánják emelni. A kezdési szinttől függően 180, 300 vagy 360 órás tanfolyam végén középfokú nyelvvizsga követelményi szintre jutnak el a tanulók, melyet nyelvvizsga követhet (180 órás tanfolyamnál kezdő szintről alapfokú nyelvvizsga lehetőséget is biztosít a Nyelviskola). Az Instant csoportos képzések kiscsoportban valósulnak meg, 3-6 fő részvételével. Egy tanóra időtartama: 60 perc A MATRIX CBS Kft. a Kodolányi János Főiskola Társalkodó/ Gazdálkodó nyelvvizsgarendszerének akkreditált nyelvvizsgahelye, így a tanulóknak lehetőséget tudunk biztosítani a képzőintézményen belüli nyelvvizsgára (államilag elismert nyelvvizsga).

Debrecen Myschool nyelviskola

Debrecen Myschool nyelviskola

A Myschool Nyelviskola az angol nyelv oktatásával foglalkozik Debrecenben. Nyelvvizsgára valő felkészítést is vállal. A nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok időtartama 10 hét. Heti 2-2 órában a nyelvvizsga írásbeli,valamint szóbeli részére készülhetsz fel, emellett ugyancsak heti 2 órában a nyelvtani ismereteidet tökéletesítheted.

Dunaharaszti - Lotte Stúdió

Dunaharaszti - Lotte Stúdió

(A) Egységes elvek, közös célkitűzések Ágnes és László a stúdiót vezető tanár házaspár 1988-tól az USA-ban élt és dolgozott. A külföldön szerzett tanári tapasztalataik felhasználásával 2003-ban megalapították a Lotte Stúdiót, mely egyéni és kis csoportos angol nyelv oktatással foglalkozik. Stúdiónk leginkább az Oxford University Press által kiadott oktatási anyagokat használja fel alapkoncepciónak, mint pl. a New Headway, Project English, Oxford English for Careers. Emellett számítógépes interaktív és egyéb kiejtésjavító programokkal tesszük hatékonyabbá munkánkat. A foglalkozásainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének többet kapni, mint amit az iskolai nyelvoktatás ad, illetve be akarják biztosítani magukat arról, hogy az iskolában maximálisan megfelelnek a tantervi követelményeknek. Számíthatnak ránk azok is, akik valamilyen okból elmaradtak a követelmények teljesítésében. Számukra az iskolai tankönyveket is beépítjük az oktatási programunkba. Segítségére vagyunk azoknak is, akik felnőttként készülnek fel a különböző szintű nyelvvizsgára. A tantervünk ideális szakembereknek is.

Dunaharaszti - Pallass Magániskola

Dunaharaszti - Pallass Magániskola

(A) Mit tanulhat nálunk? Nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, latin, orosz , de kisebb nyelvek oktatásában is tudunk segíteni, mint: holland, portugál, görög, szlovák, horvát, lengyel, román, bolgár. Oktatás kezdő, újrakezdő szinttől haladóig, felkészítés állami és más nyelvvizsgákra Korrepetálás általános iskolásoknak: rendszeres házi feladat-megoldás, írás-olvasás fejlesztése, iskolában oktatott tantárgyakból korrepetálás: matematika, magyar, földrajz, történelem Korrepetálás középiskolásoknak Tanárainkat szigorú követelmények szerint választjuk ki. Többségük választott tárgyából egyetemet végzett vagy olyan felső éves hallgató, aki elegendő tudással és tapasztalattal bír tanítványok fogadására. Tanárainkat rendszeresen ellenőrizzük és tanítványainktól is visszajelzéseket kapunk munkájukról. A tanfolyam végén a tanuló egy, a tanár munkáját értékelő, kérdőív kitöltésével segíti munkánkat.

Dunakeszi Nyelvmester

Dunakeszi Nyelvmester

(A) Gondolom Önben is felmerült már ez a kérdés. Szerintem ott tanuljon, ahol jól érzi magát, ahol szimpatikusnak találja tanárát. Így máris megvan az első sikerélmény: ' Itt jól érzem magam!' Ehhez képest mellékes kérdés, hogy melyik nyelviskolában tanul. A 'Magántanárnál vagy nyelviskolában?' kérdésre is mindenki saját maga tudja a választ. Van, aki szívesebben tanul csoportban, mert a csoport húzza magával, érez egy bizonyos kényszert arra, hogy tanuljon. Van, aki úgy érzi, hogy a csoport előtt nem mer megszólalni, visszahúzza őt. Vagy gátolja a gyors haladásban. Amikor egy nyelvet teljesen az elejéről kezd tanulni, érdemes csoportban tenni. Sokszor kell ugyanazt az elején elismételni, és ezt olcsóbban kapja meg egy csoportban. Amikor már tanult egy adagot, és kihagyott pár évet, de sok mindenre emlékszik, akkor pár órát érdemes külön eltölteni egy magántanárral, hogy a lyukakat a tudásában betömködje. Utána érdemes ismét tanfolyamot végezni csoportban. A legfontosabb, hogy tanuljon, szánja rá az időt, ha eddig nem tette, legalább egy kicsit, bárhol, bármilyen módszerrel. Ekkor ugyanis halad. Mert ha hirtelen szüksége lesz nyelvtudásra, akkor jól jön, hogy az alapok megvannak.

Dunaújváros, Érd - Ingyenes Egyházi

Dunaújváros, Érd - Ingyenes Egyházi

(A) Ingyenes angol nyelvoktatás amerikai misszionáriusokkal, heti rendszerességgel. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben.

Tuti menü